Bebeğini Boğmaya Kalkıp Görüntüleri Babasına Yolladı: Kan Donduran Mesajlar Ortaya Çıktı

TAKİP ET

8 aylık bebeğini boğmaya kalkan annenin baba Mehmet Kaya'ya attığı mesajlar ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde E.K., 8 aylık kızı R.E.K.'yi yastıkla boğmaya kalkmış ve "Bak böyle kurtulacağım işte. Öl, öl!" dediği anların görüntülerini baba Mehmet Kaya'ya göndermişti.

Anne, 8 Aylık Bebeğini Boğmaya Kalktı: 'Böyle Kurtulacağım, Öl'


E.K.'nın o anların videosunu gönderdiği baba Mehmet Kaya'ya yolladığı mesajlar ortaya çıktı.

Pazartesi günü gözaltına alınığ salı günü sevk edildiği adliyede serbest bırakılan E.K., şikayet üzerine tekrar gözaltına alınarak sevk edildiği adliyede yine serbest bırakıldı.

E.K. ile evlendikten sonra geçen üç yıl içinde hep psikolojik sorunları olduğunu ve bir defa intihara kalkıştığını belirten Mehmet Kaya, "Ondan sonra biz düzelir amacıyla hep yanında kaldık, destek verdik ve çocuğumuz oldu" dedi.

Kızları R.E.K. doğduktan sonra E.K.'nın psikolojik durumunun "çok farklı yerlere gitmeye başladığını" belirten Kaya, "Evde çok şahit oldum ve şahit olduğum şeyler çok çok var. Çocuğu yere vurması, çocuğu ayağıyla iteklemesi, fırlatması, yemek yemeyince ‘seni öldüreceğim, ben dayanamıyorum artık’ gibi söylemleri oldu. 2-3 ay gibi çocuğu emziremedi. 3’ncü aydan sonra tehditler, mesajlar durmadı. Artık işime gidemez oldum. Hep sıkıntılar, hep aklım çocuğumda kaldı" diye konuştu.

Ailelerinin birbirini tanıması nedeniyle şikayette bulunmadığını belirterek "Bırakmadılar daha doğrusu. ‘Ya düzelir, ailesiniz, gerek yok’ gibi sözler üzerine şikayet etmedim. Bütün tedavi sürecinde her zaman yanında oldum ve intihar ettiği zaman da 38 adet psikiyatri hap atmıştı. Hastaneye de yetiştirende biziz. Kendi çabalarımla onu hastaneye yetiştirdim" ifadelerini kullandı.

"En son video bizi bitirdi" diyen Kaya, "Arkadaşına şikayet etmesi için telefonda ricada bulundum. Arkadaşı da bana dedi ki, ‘Eğer bir daha bana çocuk videosu şiddetle atarsanız seni ve eşini şikayet ederim’ Ben zaten şikayet etmesini istiyorum. O yüzden ona attım. Çünkü atacak başka kimsem yok. Artık dayanılmaz bir hal olduğu için artık Cumhuriyet Savcılığı'na başvuru yaptım" şeklinde konuştu.

Çocuğunun artık yanında olduğunu belirten Kaya, "Mutlu, sevinçli. Sağlık sorunu yok çok şükür. En iyi şekilde bakıyoruz çocuğa. Maalesef ki, o da elini, kollunu sallayarak dolaşıyor. Adalet Bakanlığına, Cumhuriyet Başsavcılığına sesleniyorum. Ölmesi mi lazımdı?" diye sordu.

Söz konusu mesajlar şu şekilde:







bebeğini boğmaya kalkıp o anların görüntülerini babasına yolladı kan donduran mesajlar ortaya çıktı