Bebek Bekleyen Baba Heyecandan Doğumhanede Bayıldı

TAKİP ET

22 yıldır çocuk sahibi olmayı bekleyen baba doğumhanede bayıldı.

22 yıl önce evlenen Fidan ve Veli Yaman çifti, yıllardır çocuk istiyordu. Farklı tedaviler denemelerine karşı çocuk sahibi olamayan çift, Antalya'da özel bir hastanede gördükleri tedavi sonunda çocuk sahibi olma hayallerine kavuştu.

Evlilikleri boyunca umutlarını hiç kaybetmediklerini belirten baba Veli Yaman, doğum sırasında aşırı heyecan nedeniyle bayıldı. Yaman'ın bayılması üzerine doğumhanede ayakları tabureyle yükseltildi.

Yaman çifti bebekleri Azra'yı kucaklarına alırken çiçeği burnunda baba Veli (47), "Vallahi en ufak bir ışık, söylentide, kim nereyi gösterdiyse oraya koştuk. Allah şimdi kısmet etti, çok şükür. Doğuma da girdim. Çocuğumu gördüm. Aşırı heyecanlıydım, 22 yıldan sonra biraz tansiyonum yükseldi oranın atmosferinden. Bir iki defa başım döndü. Dinlendirdiler orada. Çok şükür mutluyuz" diye konuştu.

Doktor Ali Fuat Şengör ise "Tabi aşırı heyecan ve aşırı stresten dolayı böyle biraz trajikomik olayla karşılaştık. Doğum sırasında tamamen anne ve bebeğe konsantre olmuşken bir anda babanın tansiyonu düştü. Yüzü bembeyaz oldu. Arkadaşlar hemen ilk müdahaleyi yapıp yere yatırdılar. O anda bebek de doğmuştu. Bu geçici bir tansiyon düşmesiydi. Heyecandan kaynaklanıyordu. Gerekli müdahaleden sonra baba toparladı. Daha sonra kucağına aldı. Hep beraber fotoğraf çekildik. Güzel bir anı oldu. '22 yıllık mutluluk bayılma ile sonlandı' diye bir espri de yaptık. Allah uzun ömürler versin. Çocuğumuz gayet iyi, sağlıklı. 3 kilo ağırlığında kız bebeğimiz oldu. Hastaneden de taburcu oldular" ifadelerini kullandı.

antalya 22 yıldır çocuk isteyen çift fidan veli yaman baba doğumhanede bayıldı