Bebek Katilinin Dostu Perinçek Bir Kez Daha Doğu Türkistan Türklüğünü Hedef Aldı

TAKİP ET

Kısa süre önce Rus muhibi olduğunu itiraf eden açıklamalarıyla gündeme gelen Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Habertürk ekranlarında Kübra Par'ın sunduğu Açık ve Net programında bir kez daha Türk düşmanlığını sergileyerek Doğu Türkistan Türklüğünü hedef aldı.

ABD yaptırımlarının ve S-400 hava savunma sisteminin akıbetinin tartışıldığı programda Çin'deki dikta rejiminin güvenilir olduğu yönündeki görüşünü savunabilmek için Doğu Türkistan Türklüğüne saldıran Perinçek, İmralı canisinden çiçek aldığı günleri unutarak "PKK neyse Doğu Türkistan İslam Partisi odur. Amerika tarafından eğitilen, CIA tarafından fonlanan örgütler bunlar" diye konuştu.

Yıllardır Çin ve Rusya'nın Türkiye Büyükelçiliği gibi faaliyet gösteren binde ikilik partinin Genel Başkanı, konuşmasını Türkmendağ ve İdlib'de bir yandan Esad bir yandan IŞİD'e karşı savaşan Uyguların Türk askerine kurşun sıktığı yönünde mesnetsiz iddialara başvurarak sürdürdü.

abdullah öcalan apo bebek katili imralı canisi doğu perinçek işçi partisi vatan partisi doğu türkistan islam partisi pkk kürtçü terör örgütü türk askeri habertürk kübra par