Behzat Ç.'nin Soyadı Ne? Behzat Ç. Geri Dönüyor! Erdal Beşikçioğlu'ndan Behzat Ç. Açıklaması! Behzat Ç.'nin Konusu Ne?

TAKİP ET

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, 2010-2019 yılları arasında yayımlanan bir Türk dizisidir. Dizide Emrah Serbes'in Her Temas İz Bırakır romanından esinlenilmiştir. Türk yapımı polisiye, macera, komedi ve aksiyon türünde bir televizyon ve internet dizisidir.

Erdal Beşikçioğlu'ndan Behzat Ç. Paylaşımı


Behzat Ç.’nin Konusu Nedir?


Behzat Ç.,1985 yılında Polis Akademisi'nden mezun olmuştur. Cinayet büroda görev yapmakta olan bir polis memurudur. Hizmet verdiği süre içinde aldığı kıdem tenzilleri dolayısıyla başkomiser olarak görev yapmaktadır. Ekibinde yer alan diğer polisler Harun, Hayalet, Akbaba, Eda, Emre Selim ve Cevdet karakterleri ile birlikte Behzat Ç., Ankara'da yaşanan cinayetleri çözmek için uğraşmaktadır.


Behzat Ç.’nin Soyadı Ne?


Başkomiser Behzat'ın makam odasındaki masasında isimliği vardır fakat soyadının ilk harfi olan Ç harfine kadar görmek mümkündür. Kalan kısmın üzerinde  Gençlerbirliği rozeti bulunmaktadır.

Ayrıca kızı Berna'nın mezarı, telefon rehber kayıtları ya da imzalarda da Ç.'nin gerisi gösterilmemektedir. İmza atarken ya da adını yazarken bir aksilik olur (kalem biter vb.). Evraklarda soyadı buzlanır. Dizide ise soyadından hiç bahsedilmemiştir.

Her Temas İz Bırakır kitabının yazarı Emrah Serbes'in yakın arkadaşı olduğu bilinen Murat Uyurkulak, şair Ayhan'a, babasının ismi olan Behzat Çağlar'dan dolayı bir saygı duruşu olduğunu iddia etmiştir.


Behzat Ç. Geri Dönüyor


Behzat Ç., yeni bir sezon ile geri dönüyor. Erdal Beşikçioğlu, dizinin çekimlerinin yeniden başladığını duyurdu.

Türk dizi tarihine iz bırakan çalışmalar arasında olan, macera ve polisiye türündeki Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, ilk olarak 2010 yılında Star TV’de yayımlanmaya başlamıştı. Dizi, toplam 3 sezon boyunca devam etmişti. Sonunda düşük reyting sebebiyle yayından kaldırılmıştı. Aradan 6 yıl geçtikten sonra, 2019’da bu sefer yerli dijital platform BluTV üzerinden geri döneceği açıklanmıştı.

Dijital ortamda yayımlanacağı için sansürsüz olarak geleceği bildirilen dizinin toplam 9 bölümden oluşan dijitaldeki ilk sezonu, BluTV ile yaşanan anlaşmazlık nedeniyle iptal olmuştu.

İptal kararından aylar sonra Jülide Ateş’in sunduğu 40 isimli programa konuk olan Erdal Beşikçioğlu, dizinin yarım kalmasının perde arkasını anlatmıştı. Beşikçioğlu, senaryoyla ilgili sorunlar sebebiyle diziden ayrılmak istediğini, o bırakınca da dizinin iptal olduğunu açıklamıştı.

Türk televizyonlarına damga vuran ve kült bir diziye dönüşen Behzat Ç. üçüncü defa seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, yaptığı açıklamada Behzat Ç. dizisinin aynı kadroyla devam edeceğini söyledi.
Beşikçioğlu’nun sosyal medya hesabından paylaştığı “Behzat Ç.” yazısı da hayranlarından büyük ilgi topladı.


 

behzat behzat ç behzat ç bitti behzat ç geri behzat ç dönüyor behzat ç başlıyor Behzat Behzat Ç ankara Bir Ankara Polisiyesi bir ankara polisiyesi dizi çekimleri dizi blu blutv blu tv erdal erdal b Erdal Beşikçioğlu erdal beşikçioğlu erdal beşikçi