Bekçiler Meşru Magandalığa Devam Ediyor: Havaya Ateş Açarak Beşiktaş Taraftarına Müdahale Ettiler

TAKİP ET

İktidarın verdiği yetkiyle magandalıklarını meşru bir kisveye büründüren birtakım bekçiler, bu defa sebepsiz yere silahlarına sarılarak vasıfsızlıklarını örtbas etmeye çalıştı.

Vasıfsızlıklarını gizlemek için kendilerine "Gece Kartalları" denmesini talep eden bu takım, gece gündüz demeden magandalık peşinde koşuyor yahut sosyal medya hesapları için abuk sabuk videolar çekme derdine düşüyor. Bu defa bekçiler arasındaki bazı maganda ruhlu kişiler, telefona değil de silaha sarıldı.

Dün gece şampiyonluk ipini göğüsleyen Beşiktaş'ın taraftarları sokağa çıkma yasağına aykırı bir biçimde kutlamalarına devam ederken polisler tarafından evlerine dönmeleri hususunda gayet insanî bir biçimde uyarılmıştı. Ancak sosyal medyaya düşen bir videoda, birtakım bekçilerin, vatandaşlarımızı korku ve baskıyla adeta "itaat" altına almak için silahlarına sarılıp fütursuzca havaya ateş ettiği görülüyor.

Günlerdir süren Filistin eylemlerinde meydanda boy gösteremeyen "Gece Kartalları" mevzubahis siyasî bir "arkası" olmayan sıradan Türk vatandaşları olunca pençelerini göstermekten zerre kadar çekince duymuyor.

Bekçi Bekçi terörü bekçi şiddeti maganda magandalık İstanbul Beşiktaş taraftar Beşiktaş taraftarları şampiyonluk kutlaması sokağa çıkma yasağı tam kapanma kısıtlamalar Gece kartalları TikTok bekçi bekçi videosu