Bekçiler, "Meşru Magandalığa" Devam Ediyor: Vatandaşı Yine Darbettiler

TAKİP ET

İktidarın verdiği yetkiyle magandalıklarını meşru bir kisveye büründüren birtakım bekçiler, vatandaşlarımıza şiddet uygulamaya devam ediyor. Vasıfsızlıklarını gizlemek için kendilerine "Gece Kartalları" denmesini talep eden bu takım, gece gündüz demeden magandalık peşinde koşuyor yahut sosyal medya hesapları için abuk sabuk videolar çekme derdine düşüyor.

Gaziantep'te çekildiği anlaşılan görüntülere göre 5 bekçi, olay yerinde bulunan vatandaşlara sert bir biçimde müdahale etti. İddiaya göre bekçilerden biri de olay yerine gelen bir başka kişinin üstüne yürüyor ve tokat attı. Ardından vatandaşı duvar kenarına sıkıştırıp yumruklayarak darbetti. Olay yerinde bulunan diğer vatandaşlar ise bağırarak bu bekçiye tepki gösterdi.

Daha sonra 5 bekçi bir olup vatandaşın boğazını sıkarak arabanın üzerine attı. Bu görüntüler de kameralara yansıdı.

Videoyu paylaşan Ahmet Aytekin, olayın Şahinbey ilçesine bağlı Mimar Sinan Mahallesi'nde gece saatlerinde yaşandığını belirtti.

Bekçi Bekçi terörü bekçi şiddeti maganda magandalık Gaziantep Şahinbey Mimar Sinan Mahallesi Gece kartalları TikTok bekçi bekçi videosu darp vatandaşı darbetti Süleyman Soylu