Bekir Bozdağ'dan Fıkra: Kimse Hakim ve Savcılara Emir ve Talimat Veremez

TAKİP ET

AKP'li Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın fıkrası büyük beğeni topladı.

AKP'nin suç örgütleriyle karanlık ilişkilerine ve yolsuzluklarına dair dikkat çekici ifşalarda bulunan Sedat Peker, dikkat çekici iddialar ortaya attı.

Peker'in iddialarının ardından AKP'ye yakın sosyal medya trolleri, ünlü şarkıcı Gülşen'in aylar önce söylediği sözleri gündeme taşıyarak ünlü şarkıcıyı hedef gösterdi. Bunun ardından hakkında soruşturma başlatılan Gülşen hakkında tutuklama kararı verildi.

Peker'in iddialarına ilişkin ayrıntılı haberimizi okumak için tıklayınız:

Günaydın, Erdoğan İstibdadıyla Boğuşan Türk Milleti

Kılıçdaroğlu'ndan Açıklama 

Gülşen'in tutuklanmasının ardından oldukça yumuşak bir dille açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ey vatan kurtaran savcı ve hakim, 'Çürükler, adiler, s**tükler, cibilliyetsizler...' bunlar kimin laflarıdır? Bunları bu aziz millete kim söyledi? Hukuka, adalete ihanet etmeyin; sanatçıyı hemen serbest bırakın!" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'ndan Gülşen Tivitleri 'Aman Olaylara Garışman Guzum'

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na "Fıkralı" Cevap

Kemal Kılıçdaroğlu'na cevaben sosyal medya üzerinden açıklama yapan AKP'li Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın anlattığı "fıkra" büyük beğeni topladı. Bozdağ'ın açıklaması şu şekilde:

"İHL’lere ve İmam Hatip Liselilere iftira atana;kin, nefret ve ayrımcılık içeren sözleri sarf edene karşı; İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatiplilere sahip çıkan CHP’nin Genel Başkanı dahil tek bir CHP’li yetkilinin açıklamasını duyduk mu? Yok.Buna şaşırdık mı? Asla.Bildik CHP işte.
İHL’lilere iftira atana; kin,nefret ve ayrımcılık diliyle hitap edene sahip çıkarak mı CHP İHL’liler ile helalleşecek? Anlaşılıyor ki 'Helalleşme' politikasında CHP, samimi değildir ve 'Helalleşme'yi sadece bir seçim stratejisi olarak kullanmaktadır.

"Hakim ve Savcılara Kimse Emir Veremez"

Hakimleri ve savcılara tehdidi,hakareti ve onları hedef göstermeyi alışkanlık hâline getiren Kılıçdaroğlu’nu bir kez daha kınıyorum. Bilinmeli ki kimse, hakim ve savcılara,emir ve talimat veremez;tavsiye ve telkinde bulunamaz;onları hedef gösteremez.

Hakim ve savcılarımız hakkında söylediği çirkin sözler,hakim ve savcıların değil söyleyenin karekterini ve ahlak seviyesini gösterir. Bizim ahlakımız,bu çirkin sözleri sarfedene karşı aynen iadeye dahi izin vermez. Ama biliriz ki kötü söz, sadece ve sadece sahibini tavsif eder."

bekir bozdağ adalet bakanı akpli fıkra kimse hakim ve savcılara emir talimat veremez gülşen tutuklandı neden imam hatipler imam hatipliler