Bekir Bozdağ'dan İmralı'yla Görüşme Açıklaması: İmralı'da Birçok Teknik Sorun Oluyor, Oraya Gidenler Teknik Ekip

TAKİP ET

AKP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ, iktidarın eli kanlı bebek katili Kürtçü terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'la görüşülmesi için İmralı'ya heyet gönderdiği iddiasını yalanladı.

İYİ Parti lideri Meral Akşener geçen günlerde, katıldığı canlı yayında, "Daha yeni İmralı’ya adam gönderdiler, yardım istediler. Kimin gönderildiğini biliyorum. Siyasetçi olsa adını hemen söylerim. Yargıdan birini gönderdiler" demişti.

CNN Türk yayınına katılan AKP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ'a Akşener'in söz konusu iddiası soruldu. "Yalan söylüyorlar" diyen Bozdağ,  şunları kaydetti:

"Ellerinde belge var dedikleri kısımlar oraya zaman zaman teknik heyetler gider. Böyle bir görevlendirme ile ilgili yapılan çalışmaları çarpıtıyorlar. Öcalan ile alakası olmayan çalışmayı, teknik görevlendirmeleri, yazışmaları alıp Öcalan ile görüştüler diye çarpıtıyorlar. O belgelerde ne yazdığını ben biliyorum. Bu bir ahlak meselesi. Orada bir sürü teknik anlamda sorun oluyor. Oraya teknik ekip gidiyor. Bunun Öcalan ile hiç alakası yok. Teknik sorunları gidermek için yapılan şeyler. Kandil açıklama yapıyor, Kılıçdaroğlu'nu destekliyoruz diye. Onlar ne dedi, terör varsa biz yokuz diye. Söylediklerini çiğnemek için bunu söylüyorlar. O hakimin adını açıklayın. O belgeleri yayınlamazlarsa yarın ben bütün basına vereceğim. Yayınlamaları çağrısında bulunuyorum."

bekir bozdağ imralı imralıyla görüşme imralıya gitme meral akşener