Beklenen Haber Geldi: İsrail'i Protesto Etmek İçin Ürünleri Yere Saçan Süper Zeka Düzce Ziraat Odası Başkanı Oldu

TAKİP ET

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını kınamak amacıyla elindeki fideleri yere saçan Düzce Ziraat Odası Başkanı Ramazan Öztürk, bundan sonra İsrail ürünlerini satmayacağını söyledi.

Kendi kardeşleri Uygur Türklerini görmezden gelerek Çin'den gelen her şeye kucak açan ama söz konusu Filistin olunca aslan kesilen vatandaşlardan biri de Düzce Ziraat Odası Başkanı Ramazan Öztürk oldu.

Elindeki malları yere saçarak İsrail'e değil yalnızca o sokağı temizleyen işçilere zarar verdiğini idrak edemeyecek seviyede olan Öztürk, "Bundan sonra hiçbir İsrail kökenli ne fideyi, ne de tohumunu Düzce Ziraat Odası olarak satmayacağız ve de sattırmayacağız" diyerek anlamsız bir isyanda bulundu.

Öztürk, elindeki ürünleri sattıktan sonra yeni ürünler almayarak İsrail'e katkıda bulunmaya devam etmeme ihtimali varken şov yapmayı tercih ederek ''İsrail'in zulmüne sessiz kalmayacağız. Müslümanlara haksızlık yapılmamasını istiyoruz. İsyan ediyoruz'' diyerek fideleri yere fırlattı.

İsrail'in her yıl Ramazan Ayında Filistin'e saldırdığını ve bu olaya tepkisiz kalamayacağını söyleyen Öztürk 'madem her yıl saldırıyor yere attığın fideleri niye aldın?' sorusunu akıllara getirdi.

israil filistin protesto düzce ziraat odası başkanı ramazan öztürk fideleri yere attı