Belçika'da Türklere Hain Saldırılar: PKK'lı Teröristler Ülkü Ocaklarına Saldırdı, Türk Araçlarını Ateşe Verdi

TAKİP ET

Terör sevici PKK destekçileri Türk düşmanlıklarına her yerde devam ediyor.

Belçika'da, Türk düşmanı PKK'lılar, Belçika’daki Ülkü Ocağı’na molotoflarla saldırdı.

Can ve mal kaybı olmadığı belirtilen saldırının görüntüleri tazeliğini korurken, bir başka terör saldırısı haberi yine Belçika'dan geldi.

Eli kanlı PKK'lılar bu sefer de Belçika'nın Limburg bölgesindeki Heusden-Zolder ilçesinde, Türklere ait araçları ateşe verdi.

Belçika’da Türk ve Terör örgütü PKK yandaşı gruplar arasında Nevruz kutlaması sonrası başlayan olaylar büyüyor. Dün gece saatlerinde yaşanan olayların ardından, terör örgütü PKK yandaşları Türklere ait araçları ateşe verdi. Araçlar alevler içinde yanarken, Türkler ise duruma tepki gösterdi. 

Belçika’nın başkenti Brüksel’de sözde nevruz kutlaması yapan PKK yandaşları taşkınlık çıkardı. Terör destekçileri, Türklerin yoğun olduğu mahalleden geçip, araçlardan PKK’yı simgeleyen bez parçaları ve bebek katili elebaşı Abdullah Öcalan’ın posterlerini salladı. 

Terör Sevicilerini Polis Kurtardı

Türklerin olaylara tepki göstermesi üzerine arbede yaşandı. Terör sevici PKK sempatizanlarını linçten Belçika polisi kurtardı. Çok sayıda provokatör hastanelik oldu.

 

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Kürşat Zorlu da, X hesabından yaptığı paylaşımla, Belçika'daki Türklere yönelik hain saldırılara ilişkin Dışişleri Bakanlığı'na çağrıda bulunarak, "Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'nı, gerekli girişimleri derhal yaparak insanlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamaya çağırıyoruz." dedi.

 

 

belçika pkk ülkü ocaklarına saldırı terörist