Belediye Başkanı Vatandaşı Kurtarmak İçin Çıktığı Yolda Mahsur Kaldı

TAKİP ET

Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, vatandaşı kurtarmak için çıktığı yolda aracıyla mahsur kaldı.

Adana'nın Tufanbeyli ilçesi Belediye Başkanı Remzi Ergü, Karsavan Mahallesi'nde Hacı Ali Pars'ın mahsur kalması üzerine harekete geçerek vatandaşa yardıma geldi. Fakat bu kez de Başkan Ergü kendi aracıyla karda mahsur kaldı.

Durumun bildirilmesi üzerine belediye ekipleri Başkan Ergü ve Hacı Ali Pars'ı kurtardı. Sosyal medya hesabından Başkan Ergü ve Tufanbeyli Belediyesi ekiplerine teşekkür eden Hacı Ali Pars, "Ana yolların açılmaması ve yoğun kar yağışı nedeniyle Karsavran Mahallesi’nde aracımı kaydırdım. Göz gözü görmez haldeyken bu yoğunlukta kepçeyi göndererek mağduriyetimi gideren Remzi Ergü ve ekibine teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Başkan Ergü ise olaya ilişkin açıklamasında vatandaşları şu ifadelerle uyardı:

"Değerli arkadaşlar feci bir tipi var. Tipide kalan vatandaşımızı kurtarmak için buraya geldik. Açılan yollar yarım saat içinde yeniden kapanıyor. Acil durumlar dışında dışarı, yola çıkmayın. Sabah açtığımız yollar hemen kapanıyor.

Greyderimiz, büyükşehir, orman ekipleri, karayolları yol açmak için çalışıyor. Şimdi bizim aracımız mahsur kaldı. Aracımızı çıkaracağız. Lütfen acil olmadıkça perşembe gününe kadar tipi kar yağışı uyarısı veriliyor. Vatandaşlarımızın acil durumlarda belediye ve kolluk kuvvetlerinden destek almasını talep ediyoruz."

remzi ergü tufanbeyli adana karda mahsur kaldı hacı ali pars