Belediye Çalışanı Başkan Yardımcısını Bıçakladı

TAKİP ET

Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Önder Batmaz'a, bir belediye personeli tarafından bıçaklı saldırıda bulunuldu.

Belediye'nin Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalıştığı öğrenilen Kenan K. isimli şahıs, sabah saatlerinde Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne geldi. Kenan K.’nin, 15 senedir belediye personeli olduğu, daha önce çalıştığı Fen İşleri Müdürlüğü’nden, Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne alındığı öğrenildi.

Yanında bıçakla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne geldiği ifade edilen şüpheli, burada Başkan Yardımcısı Önder Batmaz’a bıçaklı saldırı girişiminde bulundu.

Müdürlükte bulunan belediye personelleri de araya girince arbede yaşandı. Arbedede 3 kişi yaralanırken müdürlükten çıkan şüpheli, motosikleti ile bölgeden uzaklaştı. 

Çıkan arbede sırasında Önder Batmaz ve Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu’nun da aralarında bulunduğu 3 kişinin hafif şekilde yaralandığı, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

bodrum belediyes belediye başkan yardımcısına bıçaklı saldırı bıçaklı saldırı önder batmaz emel çakaloğlu bodrum belediyesinde bıçaklı saldırı belediye başkan yardımcısına bıçaklı saldırı