Bella Hadid: Müslüman Kültüründe Büyüyebilmeyi Çok İsterdim

TAKİP ET

ABD'li ünlü model Bella Hadid, Müslüman ve Filistin kültüründe büyüyebilmeyi çok istediğini ancak bunu başaramadığı için çok üzgün olduğunu söyledi.

GQ dergisine konuşan ABD'li ünlü model Bella Hadid, Müslüman ve Filistin kültüründen uzak büyümesinin kendisini çok üzdüğünü açıkladı.

Kendisi 4 yaşındayken annesi ve babasının boşanması nedeniyle Müslüman ve Filistin kültürü içinde büyümesine izin vermediği için çok üzgün olduğunu söyleyen Bella Hadid, ateşli bir Filistin destekçisi olarak biliniyor.

Filistinli Mohamed Hadid ve Hollandalı model Yolanda Hadid'in kızı olan Bella Hadid, California'da büyüdüğünü ve 2000 yılında annesiyle babasının boşanmasının ardından Filistinli köklerinden koptuğunu söyledi.

"Müslüman Bir Kültürde Yaşabilmeyi Çok İsterdim"

Filistinli tarafını "uzun zamandır özlediğini" belirten Hadid, "Ve bu beni gerçekten çok üzdü ve yalnızlaştırdı" dedi. Hadid, "Babamla büyümeyi ve Müslüman bir kültürde yaşayabilmeyi çok isterdim" diye konuştu. 

Bella Hadid, Filistin'e olan desteği nedeniyle dostluklarını kaybettiğini belirterek "Benimle çalışmayı bırakan çok fazla şirket vardı. Benimle tamamen ilişkisini kesen arkadaşlarım var" ifadelerini kullandı.

bella hadid müslüman kültüründe büyüyebilmeyi çok isterdim filistin filistinli gq GQ abd california