Belözoğlu'nun "Roma Bize Para Ödeyecek" Dediği Perotti'de Maaş Krizi

TAKİP ET

Fenerbahçe'nin başı sakatlıklardan kurtulamayan oyuncusu Perotti, kulübün kendisine yönelttiği maaşında indirime gitmesi teklifini geri çevirdi. Yaşanan süreç, oyuncunun transferi esnasında yapılan açıklamaları akıllara getirdi.

Şampiyonluk hasretine son verebilmek adına geçtiğimiz sezona flaş transferlerle giriş yapan Fenerbahçe'de hayal kırıklığına sebep olan isimlerin başında gelen Diego Perotti, şimdi de maaş kriziyle kulüp gündemini meşgul ediyor.

İçinde bulunduğu finansal kriz nedeniyle bir feda sezonuna hazırlanan sarı lacivertli kulüpte Arjantinli oyuncu, maaşında indirime gitmeyi reddeden isimlerden biri oldu. Fenerbahçe'nin üçüncülükle tamamladığı geride bırakılan sezonda yalnızca Kasım ayındaki 4 maçta formayı terletebilen oyuncu, sezonun geri kalanını sakatlıklarla boğuşarak geçirmişti.

Perotti'nin maaşının gündeme gelmesi ise taraftarların aklına transfer sürecindeki açıklamaları getirdi. Kronik sakatlıklarıyla performansı akıllarda soru işareti yaratan oyuncunun transferine ilişkin eleştiriler üzerine Emre Belözoğlu, "Garanti ücreti çok düşük. Biz karşılıklı olarak maç oynadıkça Roma'ya para ödüyoruz. Maç oynamadığı, beklediğimiz rakama ulaşmadığı andan itibaren Roma bize bir ödeme yapıyor. Sabit alacağı ücret ve 5 maç oynayınca hak edişleri var. Sabit ücreti hakikaten cüzi miktarda. Fenerbahçe için yük olmayacak bir sözleşme" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Sözcü'den İrfan Yirmibeş'in haberine göre ise 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Perotti'den 'yük olmayacak' denilen bu ücretinde indirime gitmesi talep edildi ancak Arjantinli yıldız bu talebi kabul etmedi.

diego perotti fenerbahçe indirim maaş emre belözoğlu transfer arjantinli kriz roma italya sakatlık sezon luiz gustavo