'Ben Ölünce Gelirsiniz Savcı Bey' Demişti: Tehdit Eden Kocası Tarafından Öldürüldü

TAKİP ET

Güler Karslı, boşanmak istediği kocası tarafından katledildi.

Evrensel'den Gözde Meydan'ın haberine göre 30 Mayıs'ta Kocaeli'nde meydana gelen olayda; Turan Karslı, boşanma aşamasında olduğu eşini kızı ve torununun gözleri önünde katletti.

Öldürülen Güler Karslı'nın kızı Elif A. şans eseri hayatta kaldı. Yaşananları anlatan Elif A., annesi Güler Karslı'nın 30 yıl boyunca Turan Karslı'dan şiddet gördüğünü ve sonunda boşanma kararı aldığını belirterek "Boşanmaya karar verdiğinde arkasında durdum. Boşanma davası sonrası tehdit, hakaret her an öldürülme korkusuyla yaşadık aylarca. Annem hayatta kalmak için her şeyi yaptı ama onu korumadılar" diye konuştu.

Turan Karslı'nın oturdukları evi bastığını, silahla evin önünde çektiği tehdit videolarını yolladığını ve sayısız tehdit mektubu yolladığını belirten Elif A., bu belgelerle tüm adli mercilere başvurduklarını ancak koruma kararının yetmediğini söyledi. 

"Ben Ölünce Gelirsiniz Savcı Bey"

Koruma kararının ardından tehditlerin sürmesi nedeniyle tekrar savcılığa giderek "Tutuklamıyorsunuz bari elektronik kelepçe takın, bu adam daha önce de birini öldürmeye teşebbüsten içeride yattı" dediğini belirten Elif A., savcının bu talebi geri çevirdiğini belirterek "Annem o gün savcıya ‘Ben ölünce gelirsiniz savcı bey’ dedi. Gerçekten öyle de oldu. Olay yerine gelen savcı o savcıydı" dedi.

Cinayet Günü

Annesiyle birlikte merdiven silerek geçimlerini sağladıklarını anlatan Elif A., giriş katındaki evlerinin balkon kapısının dışında demir olmadığını ve Turan Karslı'nın buradan girerek cinayeti işlediğini söyledi. Cinayet günü yaşananları anlatan Elif A., "Belediyeye başvurmuştum gıda kartı için ama kart vermediler. Olay günü belediyeye gidecektik tekrar başvurmak için. Ev giriş katta, balkon kapısını açmamla elinde silahla içeri girdi, beni hedef alarak 4 el ateş açtı. Sonra da annemi vurdu. Kaçmaya çalıştık ama olmadı. Hâlâ annemin öldüğünü kabul edemiyorum. Ben yaralı kurtuldum ama bunca şeyi yaşamak çok zor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Evrensel

ben ölünce gelirsiniz savcı bey demişti tehdit eden kocası tarafından öldürüldü turan karslı güler karslı