'Beni Allah Gönderdi, Seni Öldürmem Lazım' Deyip Kadını Bıçakladı

TAKİP ET

Muğla'da bir şahıs, tanımadığı bir kadına "Beni Allah gönderdi, seni öldürmem lazım" deyip saldırdı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen olayda, bir akaryakıt istasyonunda pompacı olarak çalışan Zeynep Özcan'dan (39), dün evine girecekken Yunus T. (45) isimli bir kişi gelerek yardım istedi.

Yardım isteyen Yunus T.'nin kollarında ve ayağında yaralar olduğunu gören Özcan, yardım edemeyeceğini ancak taksi çağırabileceğini söyleyerek evine girince Yunus T., Özcan'ın evinin penceresindeki sinekliği bıçakla keserek elini içeriye soktu.

Bu sırada "Bana yardım etmen lazım, yoksa kötü olur" diyen Yunus T., Özcan'a bıçakla saldırdı. Özcan'ı darp eden Yunus T. saldırırken "Beni Allah gönderdi, seni öldürmem lazım" derken o sırada işten dönen Zeynep Özcan'ın eşi yetişti ve kadını kurtardı.

Yunus T. oradan koşarak uzaklaştıysa da 100 metre mesafede bulunan bir lastikçinin aracını çalıp kaçmaya çalıştığı sırada jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Jandarma tarafından ifadesi alınan Yunus T.'nin adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

Zeynep Özcan Olayı Anlattı

Taburcu edilen Zeynep Özcan ise Yunus T.'nin yol kenarında elinde valizlerle dolmuş beklediğini ve sonra kendisinden yardım istediğini belirterek "Ayakları çıplak ve kanlar içerisinde olduğunu görünce korktum. Hal ve hareketleri de normal değildi. Yardım edemeyeceğimi, taksi çağırabileceğini söyleyerek eve girdim ve kapıyı kilitledim" dedi.



"Kapıyı kilitler kilitlemez 'Allahu ekber' diye geldi. 'Bana yardım etmen lazım, beni Allah gönderdi. Ben nerede kalacağım?' demeye başladı. Kapıya vurmaya ve tekmelemeye başladı. Panikle eşimi aradım açmadı, ellerim titrediği için kimseyi arayamadım. Elini pencereden içeri sokup 'Yardım et, yoksa kötü olur' diye bağırmaya başladı" diyen Özcan, Yunus T.'yi uzaklaştırmak için kapıyı açtığını ancak adamın elinde bıçak olduğunu fark etmediğini söyledi.

"Bıçakla üstüme saldırdı. Aramızda arbede yaşandı. Bağırışlarıma çevredekiler yetişti ama adam benim bırakmıyordu, bizi ayıramadılar" diyen Özcan, "Bıçağı boğazıma dayadı, 'Seni öldürmem lazım' dedi. Bıçağı elimle tuttum ve bıçak parmaklarımın arasından girdi. Vücudumda çok sayıda bıçak yarası ve ısırık var" ifadelerini kullandı.

"Öldürmek İçin Bir Kurban Aramış"

Eşinin gelerek kendisini kurtardığını belirten Özcan, adamın eşinin de parmağını ısırdığını belirterek "Böyle bir olay yaşayacağımı düşünmezdim ancak öldürmek için bir kurban aramış. Bana gücünün yeteceğini düşünerek beni gözüne kestirmiş. Eve gittiğimde yaşadıklarım aklıma geliyor. Yaşadığım o korku dolu anlar beni çok etkiledi. Allah kimseye vermesin gerçekten çok zor. Eşimle birlikte birkaç gün buradan uzaklaşacağız ve bunun için izin aldım" dedi.

beni allah gönderdi seni öldürmem lazım deyip kadına saldırdı muğla bodrum zeynep özcan