'Beni Polise Şikayet Ettin' Diyerek 7 Yerinden Bıçakladı

TAKİP ET

Adana'da cezaevine giren Nurican K., tahliye olduktan sonra kendisini şikayet ettiğini öne sürerek Ünal E.'yi 7 yerinden bıçakladı.

Adana'nın Seyhan ilçesi Yeşilyuva Mahallesinde yaşanan olayda, sokakta yürüyen Ünal E., kimliği belirsiz 3 kişinin saldırısına uğradı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, vücudunun 7 yerinden bıçaklandığı belirlenen Ünal E., ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ünal E., polise verdiği ifadede, Nurican K.'nin kendisini bıçakladığını, şahsın ağabeyi Mehmet K.'nin ve arkadaşı Hüseyin D.'nin ise darbettiğini iddia etti.

Şüphelilerle yolda karşılaştığını söyleyen Ünal E., "Nurican’ı öncesinden tanırım. Uyuşturucu sattığı için kısa süre cezaevinde kaldı. Karşılaştığımızda, polis ekiplerine benim şikayet ettiğimi öne sürdü. ‘Senin yüzünden cezaevine girdim’ dedi. Tartıştık. Yanında getirdiği bıçakla bana saldırdı" dedi.

Polis tarafından takibe alınan şüpheliler Nurican K., Mehmet K., ve Hüseyin D., saklandıkları evde yakalanarak gözaltına alındı. Evde gerçekleştirilen aramada, ruhsatsız silah ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. 

Emniyete götürülen şüpheliler, suçlamaları kabul etmedi ve adliyeye sevk edildi.

Ünal E.'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirild.

adana seyhan bıçaklı saldırı uyuşturucu cezaevi polis şikayet ettin iddia 7 yerinden