Bergen'in Katili: Filmde Beni Küçük Düşürecek Sahnelere Müsaade Etmem

TAKİP ET

Şarkıcı Bergen'i katleden Halis Serbest, 2022 Şubat ayında vizyona girecek film hakkında açıklamalarda bulundu.

Uzun zamandır çekilmesi planlanan ancak aksilikler sebebiyle bir türlü çekilemeyen 'Bergen' filminin çalışmalarına sonunda başlandığını öğrenen Bergan'in katili Halis Serbest senaryodan yana duyduğu endişeleri dile getirdi. Bergen'e hayatı zehir eden ve canına kıyan Serbest, çekim için film yapımcılarından para istediği iddiasını yalanlayarak yapımcılarla görüştüğünü ancak bu görüşmelerin para ile ilgili olmadığını öne sürdü. 

Filmde gerçek hayatta yapmadığı şeylerin gösterilme ihtimaline dair açıklama yapan Serbest, “Madem böyle bir film yapılıyor ve ben de bu filmin en önemli karakterleri arasında yer alıyorum, ne benim ne de Bergen’in hakkında yalan yanlış şeyler olmasın, gerçekler, doğrular anlatılsın istedim. Yaptığım şeyler bellidir, işlediğim suçlardan dolayı hapislerde yattım çıktım, onları inkar edecek değilim fakat filmde yapmadığım şeyleri yapmış gibi gösterilirsem bu olmaz. Kişilik haklarım zarar görmesi, rencide edilmem durumumda dava açarım, hukuki hakkımı sonuna kadar kullanırım. Böyle bir durumda filmin oynatılmasını yasal yollardan gereğini yaparak engelletirim” dedi.

Filmde İşlenen Sahneler Yüzünden 'Küçük Düşeceğini' Düşünüyor

Bir kadının hayatını karartarak ve ölümüne sebep olarak yeterince korkunç bir imaj yaratan Serbest, bu detayları unutarak filmde işlenecek sahneler sebebiyle 'küçük düşmesinden' yana duyduğu korkudan söz ederek, “Kardeşlerim, çocuklarım, yeğenlerim, dostlarım var. Beni onların gözünde küçük düşürecek sahnelerin oynatılmasına müsaade etmem. Avukatlarım hazır bekliyor. Böyle bir durumda gereğini yapacak ve filmin oynatılmasını engelleyecekler. Kimse beni rezil edemez. Yoksa onun dışında benim film için para istemem gibi bir şey söz konusu olamaz” ifadelerini kullandı.

 

 

bergen katil halis serbest film küçük düşürecek sahnelere müsaade etmem