Beşiktaş Taraftarlarından 'Hükümet İstifa' Tezahüratları

TAKİP ET

Beşiktaş-Antalyaspor maçı öncesi Vodafone Park'ta bir grup Beşiktaş taraftarı tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerinin yer aldığı dikkat çeken bir pankart asıldı. Ancak, diğer taraftar gruplarının itirazı üzerine pankart tribünden söküldü. Daha sonra Beşiktaşlılar hep birlikte 'Hükümet İstifa' şeklinde tezahüratlar yaptı.

Beşiktaş-Antalyaspor maçı öncesi Vodafone Park’ta bir grup Beşiktaş taraftarı tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözlerinin yer aldığı dikkat çeken bir pankart asıldı. Pankartta, “Söz bir vatansa biz biriz, söz bayraksa biz iriyiz, söz milletse biz Türkiye’yiz” ifadeleri yer aldı. Ancak, diğer taraftar gruplarının itirazı üzerine pankart tribünden söküldü.

Pankartın, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi ve Taksim'deki bombalı saldırı nedeniyle ertelenen maç öncesi asıldığı, ancak sonradan tribünden söküldüğü belirtildi. Sosyal medyada yayınlanan fotoğraflar sayesinde, pankartın maç öncesi kısa bir süre tribünde asılı kaldığı ortaya çıktı. Ancak, diğer taraftar gruplarının tepkisi sonrası pankart hızlıca söküldü.

Daha sonra Beşiktaşlılar hep birlikte 'Hükümet İstifa' şeklinde tezahüratlar yaptı.

Polis Müdahale Etti

Gazeteci Zafer Arapkirli'nin aktardığına göre Beşiktaş taraftarlarının "Hükümet istifa" sloganlarına polis müdahale etti.

 

Farklı açıdan paylaşılan görüntülere göre ise "Hükümet İstifa" sloganına tepki gösteren bir şahıs ve taraftar arasında gerginlik çıkınca polis müdahale ederek şahsı tribünden indirdi.

 

Beşiktaş taraftarları da dün Fenerbahçe taraftarının attığı "Yalan yalan yalan! Dolan dolan dolan! 20 sene oldu, istifa ulan!" sloganını attı.

beşiktaş antalyaspor hükümet istifa tezahürat deprem pankart