Beşiktaş'ta Bir Futbolcu Çin Virüsüne Yakalandı

TAKİP ET

Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak Beşiktaş kulübünde yapılan rutin testler sonucunda bir futbolcuda Çin virüsüne rastlandığı belirtildi.

Beşiktaş tarafından yapılan açıklamaya göre, Süper Lig'in 12. haftasındadeplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı maç öncesinde siyah-beyazlı teknik heyet ve futbolcular ile tesis çalışanlarına rutin Çin virüsü testi yapıldı. Testler sonucunda bir futbolcuda pozitif sonuca rastlandığı belirtildi. Oyuncunun takip, izolasyon ve tedavi süreci, ilgili protokoller doğrultusunda başlatılırken testi pozitif çıkan kişinin kim olduğu açıklanmadı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

''Futbol Takımımızın, Süper Lig’in 12. haftasında 13 Aralık Pazar günü deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı maç öncesinde; teknik heyetimiz ve futbolcularımız ile tesis çalışanlarımıza rutin Covid-19 PCR testi uygulanmıştır.

Yapılan testler neticesinde bir futbolcumuzda pozitif sonuca rastlanılmış olup, futbolcumuzun; takip, izolasyon ve tedavi sürecine ilgili protokoller doğrultusunda derhal başlanmıştır.''

spor beşiktaş virüs korona futbolcu