Bess Kalb Twitter'ın Yeni CEO'su Oldu

TAKİP ET

Elon Musk'ın yerine geçecek kadar 'aptal' birini bulduğunda görevi bırakacağını açıklamasının ardından Twitter'ın yeni CEO'su Bess Kalb oldu.

ABD'de film ve kitap yazarı olmasının yanı sıra televizyon programcılığıyla da uğraşan Bess Kalb, Twitter'ın yeni CEO'su oldu. Kalb, Twitter'da yaptığı bir paylaşımda "Sonunda şunu ilan edebilirim: Twitter'ın yeni CEO'su olduğum için alçakgönüllüyüm, onur duydum ve açıkçası hala şoktayım. Her zaman aynı fikirde olmasak da çok heyecanlandım" ifadelerini kullandı. 

Yerimi Alacak Kadar Aptal Birini Bulunca Gideceğim Demişti

Dün bir açıklama yapan Elon Musk, Twitter'da yerine gelecek CEO için çarpıcı ifadeler kullanmıştı. Musk, "Yerime geçecek kadar aptal birini bulduğumda CEO olarak görevi bırakacağım. Bunun ardından sadece yazılım ve sunucular ekiplerini yöneteceğim" demişti.

10 Milyondan Fazla Kullanıcı, Musk'ın Görevi Bırakmasını İstedi

Öte yandan Twitter'daki takipçilerine Twitter'ın başındaki görevinden ayrılmayı düşünüp düşünmediklerini soran Elon Musk, anket sonuçlarına uyacağını belirtmişti. Bu pazartesi günü sona eren ankette katılımcıların yüzde 57,5'i Musk'ın görevden ayrılması yönünde oy kullandı. 

 

elon musk twitter ceo bess kalb