Beyaz TV'den Sedat Peker Yorumu: Bazıları Mafya Babası Diyebilir ama Bu Adam Her Şeyden Önce Bir İnsan

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediye Eski Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'e ait Beyaz TV'de 2016 yılında Sedat Peker'in doğum gününün kutlandığı görüldü.

'Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, nitelikli yağma, rüşvet, tehdit, gasp, yaralama ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanan Sedat Peker'in de diğer tüm suçlular gibi AKP ile yakın olduğu bilinirken Peker'in yakınlık derecesine ilişkin bir görüntü ortaya çıktı.

Ankara Büyükşehir Belediye Eski Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in sahibi ve genel yayın koordinatörü olduğu Beyaz TV'de 2016 yılına ait canlı yayın görüntülerinde Sedat Peker'in doğum gününün kutlandığı görüldü. 

Beyaz TV'nin sabah haberlerini sunan Tahir Sarıkaya, ''Bazılarınız diyeceksiniz ki bu adam mafya babası bazılarınız diyecek ki bu adam iş adamı. Bunları bir kenara koyun her şeyden önce bu adam bir insan. Bilmiyorum tanıyanlarınız var mı? Ben kendisiyle görüştüm. Çok düzgün bir insan. Kişiliği oturmuş bir insan. Hani böyle farklı bildiğiniz bir Sedat Peker değil. Onun da doğun günüymüş. Nice yıllara diyoruz. Sedat Peker abimize de iyi sabahlar diliyoruz. Eşi ve çocuklarıyla bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz'' ifadelerini kullanarak Sedat Peker'in doğum gününü kutladı.

 

beyaz tv sedat peker doğum günü melih gökçek osman