Beylikdüzü'nde Taciz İddiasına Meydan Dayağı

TAKİP ET

Minibüsten inen kadınları taciz ettikleri iddia edilen iki kişi, bir kadının yakınlarından dayak yedi.

Tele1'in haberine göre İstanbul Beylikdüzü'nde kadınları taciz ettikleri öne sürülen iki kişi, bir kadının yakınları tarafından tekme tokat dövüldü.

İddiya göre minibüse binen kadınları taciz eden iki kişi ile kadın arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında, başka bir yolcu kadın tacizcilere karşı çıktı. Minibüs durağa geldiğinde kadının peşinden inen iki sapık, kadını bir süre takip etti. Kadını bir süre takip eden sapıklar, kadının arkasından küfürler ederek uzaklaştı.

Tacize uğrayan kadının durumu eşne anlatmasının ardından eşi ve kardeşi, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını inceleyerek şahısların kim olduğunu öğrendi.

İki şahsın her gün aynı duraktan indiğini öğrenen iki kardeş, ertesi gün akşam saat 19.30 sıralarında minibüsten inen şahısları yakaladı ve tekme tokat dövdü. Şahıslardan birisi kardeşlerden kaçarak yakınlardaki bir iş yerine sığındı fakat kurtulamadı. Taciz şüphelisini burada yakalayan kardeşler, şahsı dükkanın içinde evire çevire dövdü. O anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken olay yerine sevk edilen polis ekipleri, tarafları gözaltına aldı.

beylikdüzü taciz iddiasına meydan dayağı