Bıçaklı Magandadan Skandal Savunma

TAKİP ET

Kadıköy metrosunda bir kadına bıçakla saldıran Emrah Yılmaz, kendisini skandal ifadelerle savundu.

Dün Kadıköy metrosunda meydana gelen olayda Emrah Yılmaz, Senanur Damgacı'yı "Suratını keserim senin" diyerek tehdit etmiş, bıçaklamaya çalışmıştı.

Bir Maganda, Kadıköy Metrosunda Bir Kadına Bıçakla Saldırdı


Sosyal medyada yükselen tepkiler üzerine gözaltına alınan Emrah Yılmaz'ın uyuşturucu madde bulundurma ve ticaretini yapma, kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, tehdit, hakaret, mala zarar verme gibi 20'ye yakın suç kaydının ortaya çıkmıştı.

Hakkında tutuklama kararı verilen Yılmaz'ın savcılık ifadesinde üzerindeki ekmek bıçağını biletmek üzere yanına aldığını iddia etti.  

"Bıçak gazeteye sarılmış poşet içerisindeydi. Akşam dönüşte alamazdım çünkü dükkan kapalı olurdu. Yolda yürürken bıçak poşeti yırtıp yere düştü. Ben de yanımda bulunan gazeteye iyice sararak montumun iç cebine koydum" diyen Yılmaz, "Metro hareket ettiği sırada ben oturuyordum. 2-3 durak sonra tesettürlü bir kadının maskesini aşağı indirdiğini gördüm. Bu konuda kendisini nazikçe uyardım. Kadın bir anda kızgın bir şekilde 'çekmeyeceğim, siz karışamazsınız' dedi" diye konuştu.
 

Ben Kibarca Uyarmaya Devam Ettim


"Ben yine de kibarca onu uyarmaya devam ettim. Astım hastası olduğumu buna rağmen maske taktığımı söyledim. Bu sırada olayla alakası olmayan genç bir kadın bağırarak araya girdi. Tam hatırlayamamakla beraber 'şerefsiz, it, köpek' gibi hakaretler etti" diyen Yılmaz, "Tartışma yüksek sesle olunca diğer insanlar da araya girdi. Aynı genç kadın buna döner tekme attı. Tekme karnıma geldi. Beni tuttukları için karşılık veremedim" ifadelerini kullandı.

"Kadının annesi de benim vücuduma tekme ve yumruk attı" diyen Yılmaz, "Kendilerine hakaretle karşılık vermiş olabilirim. Etraf kalabalıklaşınca bir anda korktum ve olay günü bileyiciden aldığım montumun iç cebinde bulunan bıçağı çıkarttım. Gazete montumun cebinde kaldı. Ortamdan kaçmak için kimseyi hedef gözetmeden sadece bıçağı çıkarttım. Öğrendiğim kadarı ile genç kadın karate eğitmeniymiş. Bana vurduğu tekme beni hem çok küçük düşürdü hem de canımı yaktı" şeklinde konuştu.
 

Ben Orda Maske Kullanımı Anlamında Herkesin Hakkını Savundum


"Ben orada maske kullanımı anlamında herkesin hakkını savundum" diyen Yılmaz, "Buna rağmen sanki ben suçluymuşum gibi yolcular üzerime gelmeye başladılar. Ben de kimseyi hedef almadan tam hatırlayamadığım hakaret içerikli cümleleri kurdum. Metrodan inerken de linç edilmemek için elimdeki bıçağı göstermeye devam ettim" ifadelerini kullandı.

Tehdit Edilen Kadın: Kick Boksçuyum Ama Bıçağa Karşı Bir Şey Yapamadım

Tetikleyici İçerik / Bıçaklı Saldırı , Küfür İçerir

Saat 19:00'da Kadıköy Tavşantepe metro hattında bu elinde bıçak olan saldırgan erkek , yolculara saldırma girişiminde bulunuyor.
Kadınlara tecavüz içerikli küfürler ediyor. Bir an önce bu şahıs tutuklanmalı, yayalım lütfen. pic.twitter.com/NYhTedw23T

— Toplumsal Destek Platformu #6284TamUygulansın (@destplatformu) November 24, 2021

emrah yılmaz senanur damgacı kadıköy Metrosunda bıçakla saldırdı saldırgan ifadesi ortaya çıktı uşşaki lideri tutuklandı