Bıçaklı Şahıs, Samsun'da Şoförü Rehin Alarak Yolcu Otobüsünü Kaçırdı

TAKİP ET

Zonguldak-Hopa seferini yapan bir yolcu otobüsü, içinde bulunan yolculardan birinin bıçak zoruyla şoförü rehin alması sonucu kaçırıldı.

Zonguldak-Hopa seferini yapan bir yolcu otobüsü, içinde bulunan yolculardan birinin bıçak zoruyla şoförü rehin alması sonucu kaçırıldı. Haberlere göre, F.K. isimli yolcu, Samsun'un Çarşamba ilçesi yakınlarında otobüsü durdurdu ve şoförü tehdit ederek aracı kaçırdı.

Olayın hemen ardından, yolcuların ihbarı üzerine jandarma ve polis ekipleri operasyon düzenledi. Jandarma ekipleri, diğer yolcuları tahliye etmeye çalışırken, F.K. tehditlerini sürdürdü ve otobüsü Çarşamba ilçesi istikametine doğru sürmeye devam etti.

Polis ekipleri, kaçırılan otobüsü durdurarak F.K.'yı yakaladı. Arka kapıdan polis ile konuşan F.K., ön kapıdan gizlice giren jandarma ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi.

Jandarma ve polis ekipleri tarafından yapılan açıklamalara göre, kaçırma olayında herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadı. F.K.'nın neden otobüsü kaçırdığına dair ise henüz bir açıklama yapılmadı.

(DHA)

samsun çarşamba rehin aldı yolcu otobüsü jandarma