Bıçaklı Saldırıya Uğrayan Yılmaz: Erdoğan'a Söylüyorum; Sizden Korkan Sizin Gibi Olsun

TAKİP ET

Ankara'da parti genel merkezinde bıçaklı saldırıya uğrayan Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, saldırıyı gerçekleştirenlerin Erdoğan'ın adamları olduğunu söyledi.

Yenilik Partisi Genel Başkanı ve  26'ncı ve 27'nci dönem Ardahan milletvekili Öztürk Yılmaz Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan parti genel merkezinde kendisiyle görüşmek için gelen kimliği belirsiz bir kişi bıçaklı saldırıya uğradı. Dört derin bıçak darbesi alan Yılmaz, partidekilerin ihbarı üzerine hastaneye kaldırıldı. 

"Erdoğan'ın itlerinden korkmuyorum."

KRT'ye konuşan Öztürk Yılmaz olaya ilişkin, "4 derin bıçak yarası var. Dikiş atıldı. Biraz kan kaybetmiştim. Erdoğan'ın itlerinden korkmuyorum. Saldırıyı gerçekleştiren Erdoğan'ın adamlarıdır. Türkiye'yi karıştırmak isteyenlerin adamlarıdır. Bizim ofisimize herkes gelebilir. Bize daimi koruma vermediler. Korkan namerttir. Kurultay'da meydan okudum, ona bir cevap vermeye çalışıyorlar anladığım kadarıyla" sözlerini kullandı.

Olay gerçekleştiği anı anlatan Yılmaz, "Buyrun bir çay için' dedim. Arkadan bıçaklayıp kaçmaya çalıştı. 4 yerden yara aldım. Kamera kayıtları da mevcut. Bu adli bir vaka değildir" dedi.

"Sizden Korkan Sizin Gibi Olsun."

Saldırıya uğrayan Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, hastanedeyken sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Yılmaz, "Yaptıranlara söylüyorum, başta Erdoğan'a söylüyorum" diyen Yılmaz, şunları ifade etti: "Siz hiçbir şey yapamazsınız. Allah istemedikçe sizin yapacağınız bir şey yok. Sizden korkan namerttir. Sizden korkan sizin gibi olsun. Erkekseniz kendiniz gelsenize... Niye beş paralık adamlarınızı gönderiyorsunuz? Ben İçişleri Bakanı'ndan daimi koruma istedim, bana hiçbir zaman daimi koruma vermedi. Yazı elimde. 'Bana çağrı üzerine koruma verebiliriz" dedi.

 

 

Öztürk Yılmaz Yenilik Partisi bıçaklı saldırı