Biden'dan Enflasyonu Soran Muhabire: Ne Aptal Bir Orospu Çocuğu

TAKİP ET

ABD Başkanı Koe Biden enflasyonla ilgili soru soran muhabire küfür etti.

ABD Başkanı Joe Biden enflasyonla ilgili soru soran bir gazeteci hakkında "Ne enflasyonu? Ne aptal bir orospu çocuğu..." dedi.

Mikrofonu açık unutan Biden, enflasyonun kendisinin siyasi sorumluluğunda olup olmadığını soran FOX News muhabiri Peter Doocy hakkkında "Ne aptal bir orospu çocuğu" dedi.

FOX News muhabiri Doocy, siyasetçileri tuzağa düşürmeyi bilen bir gazeteci ancak Biden'ın mikrofonlar açıkken küfür etme konusunda bir sicili var. Biden 2010 yılında da Başkan Barack Obama'ya bir yasa ile ilgili "a big fucking deal" derken mikrofonu açık unutmuştu.

"Ne Aptal Bir Orospu Çocuğu..."

Beyaz Saray'da gerçekleştirilen basın toplantısı esnasında tüm gazetecilerin Ukrayna'daki askeri gerilime ilişkin sorular sorması üzerine Biden, bu durumdan şikayet etti. Bunun üzerine Doocy bağırarak "Enflasyonla ilgili soru alacak mısınız? Enflasyonun ara seçimler öncesinde siyasi bir yükümlülük getirdiğini düşünüyor musunuz?" diye sordu.

Soru üzerine mikrofonunun kapalı olduğunu sanan Biden alaycı bir biçimde "Hayır bu müthiş bir değer, daha fazla enflasyon..." dedi. Ve Biden ekledi: "Ne aptal bir orospu çocuğu..."

Olaydan sonra FOX News canlı yayınına bağlanan Doocy'ye yayın arkadaşı Jesse Waters "Bence Başkan haklı. Sen aptal bir orospu çocuğusun" dedi.

joe biden ne aptal bir orospu çocuğu Peter Doocy fox news muhabirine