Biden Öne Geçti: Trump O Eyaletten İyi Haber Bekleyecek...

TAKİP ET

ABD Başkanlık Seçimleri heyecanı hız kesmeden devam ediyor, Trump'ın anketlerde tahmin edilenden çok daha iyi sonuç alması anlık sonuçlara göre yeterli olmuyor, Trump'ın 2. dönemi ihtimallere kaldı.

ABD Başkanlık Seçimleri anketleri Joe Biden'ın ABD Başkanı Donald Trump karşısında ezici üstünlükle kazandığını işaret ediyordu.

Dün oy kullanma işleminin tamamlanması ve ilk sonuçların gelmesiyle birlikte Trump anket şirketlerini haksız çıkarmayı başardı lakin onu 2016'da başkanlığa taşıyan Orta-Batı eyaletlerinin tercihi Trump'ı bu seçim koltuğundan edecek gibi duruyor.

 

Arziona şokundan sonra Wisconsin ve Michigan'dan Trump'a kötü haber

TSİ ile sabah saatlerinde Arizona'da Biden'ın zaferini açıklayan Trump'a yakın televizyon kanalı FOX News dikkatlerin Wisconsin ve Michigan üzerine toplanmasına sebep olmuştu. Kırsal kesimdeki oyların önce gelmesiyle birlikte Michigan'da açık ara farkla önde olan Donald Trump, eyaletin en büyük şehri olan Detroit'teki oyların girilmesiyle beraber negatif trend göstermeye başladı ve TSİ ile 17:00 civarında şehirdeki üstünlüğünü rakibi Biden'a kaptırdı.

Wisconsin ise yine geçtiğimiz seçim Trump'ın az sayıda fark ile kazandığı eyaletlerdendi,Trumo yaklaşmayı başarsa da şehir oyları Biden'ı yine öne geçirdi.

 

Trump'ın ümidi orası, oyların kalanını yarın sabah saymaya devam edecekler!

Donald Trump'ın şuanda elinde tuttuğu ama sonuçların net belli olmadığı 3 büyük eyalet, Kuzey Carolina, Georgia ve Pensilvanya'dan galip ayrılması gerekmekte, eğer bu 3 eyaleti de kazanırsa yarın Nevada'dan gelecek iyi haber Trump'a 2. dört yılının kapılarını açabilir.

Bazı uzmanların yorumlarına göre ise Trump'ın Nevada'yı almak yerine elindeki 3 büyük eyaleti de bu gece kaybedeceğini ön görüyor.

 

Biden başkanlığa çok yakın!

Joe Biden son açıklanan sonuçlarla birlikte başkanlığa oldukça yakın bir konumda, yapması gereken tek şey yarın Nevada'yı korumak, Nevada'yı kazandığı takdirde Pensilvanya, Georgia ve Kuzey Carolina'daki sonuçları beklemeden başkanlığını ilan edebilir.

trump biden abd seçim secim abdsecim elections uselections nevada nebraska michigan oregon alabama wisconsin kazandı