Biden Tamamı Kadınlardan Oluşan Basın Ekibini Açıkladı

TAKİP ET

ABD Başkanı seçilen Joe Biden, ülke tarihinde bir ilk olduğunu ifade ettiği tamamı kadın ve kıdemli çalışanlardan oluşan basın ekibini açıkladı.

3 Kasım'da gerçekleşen ABD başkanlık seçimleri galibiyetinin ardından, Joe Biden kabine pozisyonları için ilk tercihlerini açıkladı.

Ülkeyi yansıtan çeşitli bir yönetim kurma sözü veren Joe Biden, kabine pozisyonlarının aksine, Senato onayı gerektirmeyen basın bürosu için ekibini açıkladı. Bidenyaptığı açıklamada, "Beyaz Saray'ın ilk kıdemli iletişim ekibinin tamamen kadınlardan oluştuğunu bugün duyurmaktan gurur duyuyorum" dedi.

Biden'ın eski kampanya iletişim müdür yardımcısı Kate Bedingfield tarafından yönetilecek olan ekibin tamamı kıdemli ve kadınlardan oluşuyor.

Ayrıca eski Başkan Başkan Barack Obama'nın Beyaz Saray İletişim Direktörü Jen Psaki'nin de basın sekreteri olacağı öğrenildi.

joe biden abd başkanlık seçimlerini kazanan biden kabine açıklaması abd kabinesi kabinede kimler var bidenın tamamı kadınlardan oluşan basın ekibi biden tamamı kadınlardan oluşan basın ekibini tanıttı biden zaferi kıd