Bilal'in Ortak Olduğu Restoran Adını Osmanlıca Harflerle Tescil Ettirdi İddiası

TAKİP ET

Bilal Erdoğan'ın ortağı olduğu Doruk Izgara adlı şirket 'Gel Keyfim Gel' ismini Osmanlıca yazım şekli ile tescil ettirdiği iddia edildi.

Cumhuriyet'ten Bora Erdin'in haberine göre AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çocukları Sümeyye Erdoğan Bayraktar ve Bilal Erdoğan’ın ortağı olduğu ve 2009 yılında kurulan “Doruk Izgara" isimli şirket, 2015 yılında Arap alfabesi ile yazılan  ‘Gel Keyfim Gel’ isimli bir restoranın isim haklarını tescil ettirdiği öne sürüldü.

Türkiye Cumhuriyeti Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na bağlı Türk Patent ve Marka Kurumu’nun Arap alfabesi ile yazılan bu metni onaylaması ise dikkat çekti.



‘Gel Keyfim Gel’ adıyla tescillenen ticari işletme sadece restoran değil otel hizmeti de verecek şekilde planlandı. Ayrıca markanın sahipleri iş kolu olarak konaklama hizmetini de seçti.

Cumhuriyet'in haberine göre resmi kayıtlarda ‘yiyecek ve içecek sağlanması hizmetleri. Geçici konaklama hizmetleri. Gündüz bakımı (kreş) hizmetleri. Hayvanlar için geçici barınma sağlanması hizmetleri’ iş kolu olarak tescile bildirildi.



Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan yaptığı açıklamalarda işinin restoran işletmeciliği olduğunu sık sık dile getiriyor. 

Bilal: Ekonomik Durumum İyidir




bilal erdoğan osmanlıca sümeyye erdoğan gel keyfim gel doruk ızgara