Bildiri Yayımlayan Emekli Amiraller, Akşener ve Bahçeli'ye Dava Açacak

TAKİP ET

Gözaltındaki emekli amiral Cem Gürdeniz'in avukatı Şule Nazlıoğlu Erol, KRT TV'de yayımlanan Şimdiki Zaman adlı programın konuğu oldu. Avukat Erol, 104 amiralin yayımladığı bildiriye ilişkin "zevzeklik" diyen Meral Akşener'in yanı sıra Devlet Bahçeli'ye de dava açacaklarını duyurdu.

Programa, gazeteciler Barış Yarkadaş, İsmail Saymaz, Uğur Dündar, Elfin Tataroğlu ve gözaltına alınan emekli amiral Cem Gürdeniz'in avukatı Şule Nazlıoğlu Erol konuk oldu.

İsmail Saymaz, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in "zevzeklik" ifadesini Avukat Erol'a sorunca, "Bu ifadeden dolayı çok üzgünler. Mutlaka yasal haklarımızı kullanacağız. Sadece Meral Akşener'e değil, MHP'nin başındaki kişiye de dava açacağız. Çünkü o da ağza alınmayacak sözler sarf etti. Elbette dava açacağız. Kişilik haklarına bu kadar saldırı olabilir mi? Bunlar onurlu insanlar" yanıtını aldı.

Emekli amirallerin bildirisi emekli amiraller amiraller bildirisi Meral Akşener zevzeklik Devlet Bahçeli Cem Gürdeniz KRT TV Şimdiki Zaman İsmail Saymaz Uğur Dündar İYİ Parti MHP Barış Yarkadaş Elfin Tataroğlu