Bilimsel Çalışma: Makatına Dinamit Bağlayan Adam Havaya Uçtu

TAKİP ET

Pamukkale Üniversitesi'nde yapılan bilimsel çalışmada Denizli'de makatına dinamit bağlayarak kendisini havaya uçuran bir kişi konu edildi.

Haber Global'in İngiliz basınından aktardığı habere göre Denizli'de makatına dinamit bağlayarak kendisini patlatan bir adam, Pamukkale Üniversitesi'nin bilimsel çalışmasına konu oldu.

Pamukkale Üniversitesi Üroloji Ana Bilim Dalı görevlisi Prof. Dr. Ali Ersin Zümrütbaş'ın başını çektiği ekip, çalışmalarının sonucunu yayımladı.

Şizofreni hastası olduğu belirtilen şahıs, makatına bağladığı dinamiti havaya uçurunca iç organları parçalandı. 35 yaşında olduğu belirtilen şahıs, acil olarak hastaneye kaldırıldığında iç organları çok zarar görmüş vaziyetteydi ve ameliyata alındı.

Bir şizofreni hastası için bile "aşırı" olarak değerlendirilen olayı inceleyen bilim insanları, araştırma sonucunda üreme organlarının beklenenden katbekat daha fazla reaksiyon gösterdiğini tespit etti.

Bilimsel çalışma sonucunda vakanın fotoğrafları da yayımlandı, ancak rahatsız edici olması nedeniyle görüntüler kamuoyuna açılmadı.

bilimsel çalışma pamukkale üniversitesi denizli makatına dinamit bağlayıp havaya uçurdu