Bilimsel Proje İçin Ödenen Ödenek ile Mutfak Araç Gereçleri Alınmış

TAKİP ET

Cumhuriyet Üniversitesi'nin bilimsel projeler için ödenen ödenek ile mutfak araç gereçleri aldığı tespit edildi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nin özel bütçeden karşılanması gereken masrafları biimsel proje ödeneği ile karşıladığı ortaya çıktı. Bilimsel altyapı ve destek için ayrılan ödenek ile mutfak tadılatları ve mutfak araç gereçleri alındığı tespit edilen Cumhuriyet Üniversitesi'nde bu tarz masraflar için ayrılan bütçenin ise nereye gittiği bilinmiyor.

Benzer Durum Necmettin Erbakan Üniversitesi'nde de Görüldü

Daha önce üniversite yerleşkesine yapılacak cami için IBAN paylaşarak destek isteyen Cem Zorlu'nun rektörlüğünü yaptığı Necmettin Erbakan Üniversitesi, bilimsel proje için ödenen ödenekle altyapı hizmetlerini karşıladığı saptandı. 

Bilim ve Teknoloji Araştırma Uygulama Merkezi Bünyesindeki Spektroskopi ve Numune Hazırlama Altyapısının Güçlendirilmesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi Simülasyon ve Modelleme Uygulama ve Araştırma Merkezi Altyapı Projesi, Tıbbi Viroloji Bilim Dalı Demirbaş İhtiyacı, İtki ve Yanma Laboratuvarı Altyapı Projesi gibi bilimsel araştırma projesinden daha çok normal eğitim faaliyetlerini yürütmeye katkı sağlayacak projelerin bilimsel proje ödeneğinden karşılanması tepki çekti. 

cumhuriyet üni necmettin erbakan üni bilimsel proje ödenek mutfak araç gereç tadilat altyapı