Binali Yıldırım, Canlı Yayında Sesini Duyduğu Kemal Kılıçdaroğlu'nun Stüdyoya Geldiğini Sandı

TAKİP ET

Katıldığı canlı yayında Kemal Kılıçdaroğlu'nun videosu sesli olarak ekranlara verilince Binali Yıldırım, Kılıçdaroğlu'nun stüdyoya geldiğini sandı.

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, CNN Türk'te yayınlanan Gece Görüşü programına katılarak gündemi değerlendirdi.

AKP'li Binali Yıldırım, Sinan Oğan hakkında da açıklamarda bulundu. 

Yıldırım'ın o açıklamaları:

'Sinan Bey'in de Çok Havaya Girmemesi Gerekir'

"Ben Sinan Oğan'ı tebrik etmek için aradım. Sizin görüşleriniz ile bizim görüşlerimiz arasında küçük bir fark var dedim. Şu anda Sinan Oğan'ın müşterisi çok. Sinan Beyle görüşme yapılıp yapılmayacağının kararını ben veremem. Sinan Bey'in de çok havaya girmemesi gerekir. Aldığınız oyu pazarlamaya kalkarsanız; ticarete dönüştürseniz o seçmen size çok hoş geldin demez. Ne yapıyorsun kardeşim benim oyumu pazarlık yapma hakkını sana kim verdi der. "

Kılıçdaroğlu Stüdyoya Geldi Sandı

Canlı yayında Kemal Kılıçdaroğlu'nun ''Buradayım'' ifadesi ile yayınladığı videosu sesli olarak ekranlara verildiği anda Binali Yıldırım'ın, Kemal Kılıçdaroğlu ''Buradayım'' dediği sırada sağına ve soluna bakarak Kılıçdaroğlu'nun stüdyoya geldiğini sanması sosyal medyada gündem oldu.

binali yıldırım kemal kılıçdaroğlu sinan oğan canlı yayın kılıçdaroğlu geldi sandı ikinci tur cumhurbaşkanı seçimi 28 mayıs