Binali Yıldırım'ın Oğlu ve AKP İl Başkanı, Zafer Partisi İl Başkanı'yla Birlikte Poz Verdi

TAKİP ET

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın oğlu Bülent Yıldırım ve AKP Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, Zafer Partisi İl Başkanı Abdullah Ciminli ile birlikte poz verdi.

(Fotoğraf: En sağdaki AKP İl Başkanı Cavit Şireci, sağdan ikinci Bülent yıldırım, sağdan üçüncü Abdullah Ciminli, dördüncü Sefa Polat) AKP Genel Başkanvekili ve eski Başbakan Binali Yıldırım'ın oğlu Bülent Yıldırım ve AKP Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, Zafer Partisi Erzincan İl Başkanı Abdullah Ciminli ve İl Başkan Yardımcısı Sefa Polat'la birlikte poz verdi.

Görüntüleri Zafer Partisi İl Başkan Yardımcısı Sefa Polat, "Son Başbakanımız Binali Yıldırım'ın oğlu Bülent Yıldırım, AKP Erzincan İl Başkanı M. Cavit Şireci ve Gökhan Kuşoğlu iş yerimize ziyarette bulundular. Nazik ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ederiz" ifadeleriyle paylaştı.

Zafer Partisi'nde Toplu İstifa: 'Makamın Parayla Satın Alındığı...'

Fotoğrafta Sefa Polat, Abdullah Ciminli ve Binali Yıldırım'ın oğlu Bülent Yıldırım'ın yan yana oturdukları görülüyor.

Abdullah Ciminli, Soylu'ya Yakın İddiası

Abdullah Ciminli'nin AKP'li İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yakın olduğu iddia ediliyor. Soylu katıldığı bir canlı yayında, Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ'a ağza alınmayacak hakaretler etmiş, bunun ardından Özdağ İçişleri Bakanlığı'nın önüne giderek Soylu'nun cesareti varsa karşısına çıkmasını istemişti. Ancak Soylu, Özdağ'ın bu çağrısını cevapsız bırakmıştı. Bu olayın ardından İçişleri Bakanlığı'na bağlı tüm güvenlik birimlerinin Zafer Partisi lideri Özdağ'a ve partililerine karşı türlü zorluklar çıkardıkları biliniyor. Öyle ki Özdağ, hudut güvenliğinin önemine dikkat çekmek için Hatay sınırına gideceğini ve sınıra temsili bir mayın yerleştireceğini açıklamış, ancak Özdağ Türk toprağı olan Hatay'a alınmamıştı. 

Ümit Özdağ Türk Toprağı Hatay'a Alınmadı: 9 Temmuz'a Kadar Buradayız

binali yıldırım oğlu bülent yıldırım akp il başkanı abdullah ciminli cavit şireci erzincan sefa polat zafer partisi