Binde 2'nin Gür Sesi Perinçek Yine AKP'yi Savunmanın Bir Yolunu Buldu

TAKİP ET

Vatan Partisi lideri, hükumetin yetersiz kaldığı orman yangınları konusunda eleştiri getirenleri 'kundakçılara yardakçılıkla' suçladı.

Türkiye'nin ciğerlerini söndüren orman yangınlarına ilişkin doğal bir afet mi, yoksa alçak bir kundaklama saldırısı mı olduğu yönünde dahi net açıklamalar yapılamazken Türk Hava Kurumu merkezli 'uçak' tartışması ve söndürme faaliyetlerindeki yetersizlikler, AKP'yi bir olayda daha eleştirilerin odağına yerleştirdi.

AKP lideri Tayyip Erdoğan'ın yardımına her zaman olduğu gibi Cumhur İttifakı'nın paydaşları koştu. Yangınlar konusunda hükumete MHP'den sonra bir destek açıklaması da Vatan Partisi'nden geldi.

Binde 2'lik oy oranıyla Türkiye'nin geleceğinde belirleyici rol oynayan Vatan Partisi'nin Çin ve Rus muhibi Genel Başkanı Doğu Perinçek, sosyal medya hesabından konuya dair açıklamalarda bulundu. Perinçek, açıklamasında "İtfaiyeci, jandarma, polis, çiftçi, turizmci, ormancı bütün millet elinde kova yangın söndürüyor. Bu mücadeleyi beceriksizlikle suçlamak ne demek? Kundakçıya yardakçı olmayın" ifadelerini kullandı.

doğu perinçek tayyip erdoğan vatan partisi akp kundaklama orman yangınları