Bir Afgan Tarafından Saldırıya Uğrayan Kızın Babası: "15 Yıldır Oy Verdiğim Erdoğan, Ayşegül'ün Fotoğrafına İyi Bak Bu Senin Eserin"

TAKİP ET

Afgan kaçağın cinsel istismarda bulunduğu ve kafasına taşla vurarak komaya soktuğu 17 yaşındaki Ayşegül'ün babası yaşananlara isyan etti. Baba Metin Aydın, kızının fotoğrafını göstererek "Bu fotoğrafa iyi bak Erdoğan, bu senin eserin" diyerek Cumhurbaşkanı ve AKP'ye tepki gösterdi.

Kocaeli'nin Pelitli köyünde yaşanan kaçak Afgan'ın 17 yaşındaki kız çocuğuna uyguladığı canice saldırının tepkileri büyüyor. Köy halkı, yaptıkları protesto yürüyüşünde yaşananlara ve yetkililere tepki gösterdi.

"Bir kişi daha eksilmeyeceğiz, sesimize ses ver Türkiye. Mülteci istemiyoruz" pankartıyla yürüyen Pelitli sakinleri, 17 yaşındaki kız çocuğunun maruz kaldığı saldırının ilk ve son olmayacağına dikkat çekti.

Aykırı'nın aktardığı habere göre, yürüyüşün ardından köy meydanında bir açıklama yapan baba Metin Aydın, bugüne kadar AKP'ye oy verdiğini belirterek yaşananlardan dolayı Erdoğan'ı sorumlu tuttu.

Aydın şu ifadeleri kullandı:

"Sonuna kadar gideceğim bu olayın. Bu 15 yıldır bizzat destek verdiğimiz, oy verdiğimiz Sayın Cumhurbaşkanım, bu sizin eseriniz. siz ve çocuklarınız çok güzel, özel korunuyor. Ama biz kıyıda köşede ücrada kalan insanlarımız mültecilerin esiri altında kaldık. Biz çocuğumuzu okula, bakkala gönderemiyoruz. Çocukları annesi babası olmadan bir yere gönderemiyoruz. Ama işte bir gün unuttuk, bize bedelini ağır ödettiler. Sayın cumhurbaşkanım bu mülteci olayına bir el atın. Hükümet olarak bir süzgeçten geçirin. burası yol geçen hanı değil. Ayşegül'ün fotoğrafına bir bak."

kocaeli taş kafa ayşegül erdoğan mülteci