Bir AKP'li, Çadırda Suların Kesik Olmasından Şikayet Eden Depremzedeye 'Burası Tatil Köyü Değil' Dedi

TAKİP ET

FOX TV Ana Haber Bülteni'nde yayınlanan bir videoda; deprem sonrası çadır kentte yaşamak zorunda kalan vatandaşların 'sular kesik' diye şikayet etmesi üzerine bir AKP'li, 'O kadar lüks yaşamak istiyorsanız devlet otel veriyor. Burası tatil köyü değil, tatil köyüne gidin.' dedi.

Yıllar süren ihmal ve koordinasyonsuzluk sonucunda Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler felakete dönüştü. Deprem öncesinde, deprem sırasında ve deprem sonrasında meydana gelen sorunlar vatandaşı illallah ettirdi.

Çadırların bölgeye geç ulaştırılması ve herhangi bir altyapı olmadan gelişigüzel bir şekilde kurulması sonucu pek çok depremzede elektrik, su, ısınma ve erişim sorunları yaşamaya devam ediyor.

Twitter'daki 'Etkili Haber' sayfasının aktardığına göre FOX TV Ana Haber Bülteni'nde yayınlanan bir videoda; deprem sonrası çadır kentte yaşamak zorunda kalan vatandaşların 'sular kesik' diye şikayet etti.

Bir AKP'li ise vatandaşların şikayetleri üzerine, "O kadar lüks yaşamak istiyorsanız devlet otel veriyor. Burası tatil köyü değil, tatil köyüne gidin." dedi.

çadır kent sular kesik otel akpli