Bir AKP'li: Kuran'da Yazanı Sen Bir Kenara Bırak, Cumhurbaşkanı Diyorsa Haram Değil

TAKİP ET

Aksaray'da bir AKP'linin söylediği sözler tartışmalara neden oldu.

Aksaray Meyve Sebze Hali'nde bir AKP'linin söylediği sözler tartışmalara neden oldu. Dini referanslar vererek siyaset yapmayı bir alışkanlık haline getirmiş olan AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın seçmenlerinin dini görüşlerine ilişkin tartışmalara yol açan görüntülerde bir şahsın "Cumhurbaşkanı eğer diyorsa faiz haram değil arkadaş sen bunu yatır diyorsa o haram değil" dediği duyuluyor.

Görüntülerde söz konusu şahsın "Faiz haram değil, niye haram değil. Cumhurbaşkanı söylediyse o haram değil. Abi Kur'an-ı Kerim'de yazılanı sen bir kenara bırak.Allah'ın şeyleri ayrı. Cumhurbaşkanı eğer diyorsa faiz haram değil arkadaş sen bunu yatır diyorsa o haram değil. Faiz nasıl haram? Sen bana para verirsin, ben mağdurum sen bana 1 lira verip 2 lira alıyorsan o haram o faizdir. Bu faiz değil, bu ticaret. Parayı paraya çeviriyorsun. Bu haram değil" dediği görülüyor.

Bunun üzerine olayı görüntüleyen gencin "Niye? Devlet fakirden alıyor faizi zengine veriyor" demesi üzerine şahsın küfür ederek gence tekme attığı ve "Faizmiş ne faizi, cumhurbaşkanı demiyorsa olay bitmiştir" dediği duyuluyor.   

bir akpli kuranda yazanı sen kenara bırak cumhurbaşkanı diyorsa haram değil