Bir Bilal Var Bilal'den İçeri: Yeni Erişim Engeli

TAKİP ET

Bir sonraki erişim engeli haberimizde görüşmek dileğiyle!

Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın avukatlarının 2 Eylül'de yaptığı başvurunun ardından, İstanbul Anadolu 7. Sulh Ceza Hakimliği yine 2 Eylül'de jet bir karar vererek, Bilal Erdoğan'ın arkadaşına ihale verilmesine dair yaptığımız habere gelen erişim engelini konu ettiğimiz habere erişim engeli getirdi. Aralarında TamgaTürk'ün de bulunduğu birçok muhalif yayın organına gerekçeli karar aynı gün içerisinde iletildi.

TamgaTürk olarak Türk mahkemelerinin jet hızıyla çalıştığını görmekten mutluluk duyuyoruz. Mahkemeye başvurduğunda dosyasının neticelenmesi yıllar bulan vatandaşlara, bu konuda şikayet etmemelerini, sakın ha sakın "Bilal başvurunca karar hemen çıkıyor, biz mahkemeye gitsek yıllarca sürünürüz" diyerek görüş beyan etmemelerini salık veriyoruz. Erişim engeli kararı ses tellerinizi aldırmak zorunda kalmanızla sonuçlanabilir.

Bilal Erdoğan'ın arkadaşına ihale verilmesiyle ilgili haberimizi yayından kaldırmıştık. Bu habere gelen erişim engeline dair haberi de kaldırıyouz. Birkaç gün sonra okuduğunuz işbu haber de muhtemelen yayından kalkacaktır. 

Bir sonraki erişim engeli haberimizde görüşmek dileğiyle!

Ne mümkün zulm ile, bidad ile imha-yı hürriyet
Çalış idraki kaldır muktedirsen ademiyetten!

tamgatürke erişim engeli erişim engeli haberine erişim engeli bağımsız medya susturulamaz medya susturulamaz basın susturulamaz zincirleme erişim engeli