''Bir Daha Evlenmeden Çocuk Yapmam'' Diyen Şeyma Subaşı Hamile Olduğunu Açıkladı

TAKİP ET

Acun Ilıcalı ile evlenmeden önce Melisa isimli kızına hamile kalan Şeyma Subaşı, şimdi de Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den hamile olduğunu açıkladı.

Acun Ilıcalı'nın evli olduğu dönemde Ilıcalı ile ilişki yaşayan ve bu dönemde Melisa adlı kızına hamile kalan Şeyma Subaşı, yeni sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile olan birlikteliği sebebiyle de gündemde yerini korumayı sürdürdü.

Bir süredir varlıklı bir iş insanı olarak bilinen Alsaloussi ile beraber olan Subaşı, geçtimiz günlerde evlenme teklifi almış ve teklifi sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Subaşı'nın fotoğraflarını gören kullanıcılar hamile olup olmadığını sormuş, Subaşı da, ''Bir daha asla evlenmeden çocuk yapmam, yok öyle bir şey'' yanıtını vermişti.

Yanlışlıkla Paylaştı

Hamilelik iddialarını reddeden Subaşı, bugün Instagram hikayeler kısmına attığı bir yazı ile hamile olduğunu duyurdu. Ancak Subaşı yalnızca 11 dakika sonra paylaşımını sildi. Subaşı'nın bu hareketi 'paylaşımı yakın arkadaşlara atacakken yanlışlıkla herkese görünür şekilde attı' olarak yorumlandı. 

Subaşı, yanlışlıkla paylaştığı notta, “Dünyadaki tüm arkadaşlarıma ve aileme! Son zamanlardaki tüm söylentileri doğrulamayı ve hamile olduğumu bilmenizi çok isterim. Dürüst olmak gerekirse, evlenmek için acele etmemizin nedeni buydu. Acele etmeye gerek olmadığına karar verdik, birbirimizi seviyoruz ve saygı duyuyoruz. Şimdilik kutlamamızı ertelemek ve hamileliğin tadını çıkarmaya odaklanmak istiyoruz.. Tüm dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim! Olacaklar için heyecanlıyım. Teşekkürler” ifadelerini kullanmıştı.

şeyma subaşı mısırlı milyarder sevgilisi meedo hamile mi ınstagram story hikaye mohammed alsaloussi acun ılıcalı melisa düğün evlilik teklifi sildi açıklama