Bir Doktor Sağlık Müdürlüğünden Çelik Yelek, Miğfer Talep Etti

TAKİP ET

Bir doktor güvenliğini sağlayabilmek için sağlık müdürlüğüne başvurarak çelik yelek, miğfer

Sözcü'nün haberine göre bir doktor bulunduğu ilin sağlık müdürlüğüne başvurarak çelik yelek, kurşun geçirmez miğfer, biber gazı, elektro şok cihazı ve silah talep etti.

Onkoloji Uzmanı Dr. E.Ş., sağlık müdürlüğüne yaptığı başvuruda "Kanser tedavisi verdiğimiz hiçbir hastaya iyileşme garantisi verememekteyiz. İlim ve bilim ışığında hastalarımıza tedavi vermekteyiz. Sonucunda tam yanıt hali olabilir, ilerleme olabilir veya metastaz gelişebilir. Ölüm olabilir. Bu süreçte, ‘benim yakınımı iyileştiremedin, iyi edemedin. Senin yüzünden, senin eksikliğinden, verdiğin tedavi yüzünden hastamı kaybettim' şeklinde bir neden ve bir ruh hastası tarafından öldürülme riski taşımaktayım" dedi.

"Çelik Yelek, Miğfer, Silah..."

Öldürülme riski altında olduğunu anlatan E.Ş. mesleğini icra ettiği süre boyunca kullanabilmek için şu teçhizatın kendisine tedarik edilmesini talep eti:

"Olası bir silahlı saldırıya karşı hayati organları korumak amaçlı ‘kurşun geçirmez bir miğfer ve kurşun geçirmez yelek' istiyorum.

Saldırgana karşı koyabilmek amacı ile etkili olabilecek ‘biber gazı', saldırganı etkisiz hale getirmek için ‘elektro şok cihazı' talep ediyorum.

Olası silahlı bir saldırı durumunda nefsi müdafaa gereği saldırgana karşı koyabilmek için bir adet ‘silah' istiyorum."

bir doktor sağlık müdürlüğü çelik yelek miğfer talep etti silah biber gazı nefsi müdafaa saldırgan ölüm öldürülme ruh hastası riski taşımaktayım