Bir Emekli, Maaşının Zamlı Kısmını Erdoğan'a Göndermek İstedi

TAKİP ET

Bir emekli, maaşlarına gelen zamları protesto için zamlı kısmı Erdoğan'a göndermek için PTT'ye başvurdu.

Kanal 42'nin haberine göre emekli maaşlarına yapılan zamların düşüklüğüne tepki gösteren Kamil Sert, maaşının zam kısmını PTT yoluyla AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a göndermek istedi.

"Maaş çok fazla geldiği için ben koyacak yer bulamadım. Sayın Cumhurbaşkanımıza bir kısmını gönderecektim, çünkü külliyede para koyacak çok büyük yerler var" diyen Kamil Sert, PTT'nin gönderiyi kabul etmediğini söyledi.

"Protesto etmemin sebebi, verdikleri maaş çok cüzi bir şey. Hiçbir şeye yaramıyor. Bir markete giriyorsun, 2-3 kalem bir şey alıyorsun 200 lira para veriyorsun. Kime yeter?" diyen Sert, "Kendileri 100 bin liranın üstünde maaş alıyorlar ama bize gelince azıcık kaşığın ucuyla veriyorlar. İdare edemiyoruz, geçinemiyoruz" diye konuştu.

Konya'da ikamet eden emekli vatandaş Kamil Sert, "Allah’tan korksunlar biraz, Allah korkusu hiç yok mu yani? Konya milletvekilleri neredeler? Oy zamanı geldiğinde kapının eşiğini öper vatandaşın. Seçim bittikten sonra kazandıktan sonra giderler Ankara’ya, ondan sonra kimsenin yüzüne bakmazlar" ifadelerini kullandı.


 

emekli kamil sert konya ptt cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan posta maaşının zamlı kısmını