Bir Erkeği Evlat Edindiği Çocuğa İstismarda Bulunmaya Zorladığı İddia Edilen Bulut Duman'dan Açıklama

TAKİP ET

Şarkıcı Bulut Duman, hakkındaki cinsel istismarı azmettirme iddialarının ardından ilk kez açıklama yaptı.

Şarkıcı Bulut Duman'ın cinsel birliktelik yaşadığı bir erkeği, evlat edindiği 2 yaşındaki çocukla birlikte olmaya zorladığı iddia edildi. Duman'ın A.Ü. isimli bir erkekle birliktelik yaşadıktan sonra A.Ü.'ye "Bende yeni bir fetiş var. Bu durumu seninle yaşamak istiyorum" dediği, A.Ü.'nün bu isteği kabul etmemesi üzerine Duman'ın, "Ben zaten çocuk gelişimciyim. Bebekler 15 aylıkken böyle bir durumu anlamazlar" şeklinde konuştuğu  öne sürüldü. 

''Babalığım Konusunda Ağzını Açmak Kimsenin Haddine Değil''

Hakkında 'Çocuğun cinsel istismarına azmettirme' suçundan dava açılan Duman ilk kez konuya ilişkin açıklama yaptı. Instagram hesabı üzerinden iddiaları yalanlayan Duman, "Ya çok rica ediyorum şu tanıdık gazetecilerinize haber yaptırıp gerçekmiş gibi milleti kandırmayın. Sosyal hizmetler ve bilirkişi raporlarına göre bir istismar olmadığı, çocuğum da benden hiç bir zaman alınmadığı halde iğrenç haberler yapıyorsunuz.

Tüm yakın çevrem, arkadaşlarım, dostlarım ve elbette beni takip edenler, kızımla mükemmel ve eşsiz bir baba-kız ilişkimiz olduğunu biliyorlar. Sokaktan geçenlerin bile her daim övgüsüne mazhar olmuşumdur. Çok samimi olarak söylüyorum, zerre keyfimiz kaçmıyor. Kimse de size ve yalan haberlerinize inanmıyor. Kızımı gören herkes onun zekası karşılığında şaşkınlığını gizleyemiyor. İnanılmaz mutlu bir çocuk ve onunla gurur duyuyorum. İş babalığım konusunda yetkinliğim ve babalığım noktasında kimsenin ağzını açmak haddi değil. Zaten aksi halde en ufak bir şüphe olsaydı, şu an evladımla tatilde olmazdık. Bu iftiraya ortak olan pisliklerden bazıları da ceza evinde olmazdı ve dışarda olanların da hukuki süreci devam ediyor olmazdı" ifadelerini kullandı. 

Duman'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde:

bulut duman şarkıcı açıklama yaptı ne dedi 2 yaşındaki evlatlık çocuk cinsel istismar azmettirme