Bir Garip Boşanma Davası: Damadın Kaynanasına Gönderdiği Aşk Mesajları Ortaya Çıktı

TAKİP ET

İstanbul'da eşinin kendi annesine aşık olduğunu öğrenen bir kadın boşanma davası açtı.

İstanbul'da yaşayan N.K., (28) 6 yıl önce K.K. isimli erkekle evlendi. Bir çocukları olan çift, kısa süre önce anlaşmazlık yaşamaya başladı. Eşinin ilgizliğinden ve hareketlerinden şüphelenen N.K. isimli genç kadın oğlunun ayrı ebeveynlerle büyümesini istemediği için evliliğini sürdürdü. Ancak eşinin düzelmeyeceğini fark eden N.K., annesinden yardım istedi. 

N.K.'nin yardım istemesi üzerine anne R.T. (55), kızına K.K.'nin kendisine attığı mesajları gösterdi. K.K.'nin annesine attığı, ''Sana aşığım. Kızınla evliyim ama aklım, fikirim, yüreğim seninle'' ifadelerine yer verdiği mesajları gören N.K. sinir krizi geçirdi. Mesajların hesabını sormak için eşine giden genç kadın, K.K. tarafından darp edildi.

N.K., eşinin annesine aşık olduğu öğrenmesinin ardından İstanbul Aile Mahkemesine başvurarak boşanma davası açtı. 6 yıllık eşinin annesine attığı aşk mesajlarını gördükten sonra uğradığı psikolojik zararın tarifsiz olduğunu ifade eden genç kadın ''Bu evlilikte eşimin kayınvalidesine duyduğu aşk nedeniyle meydana gelen zararın tümünün tek sorumlusu boşanmak istediğim K.K.'dir. Maddi manevi oluşan tüm zararda tam kusurlu olan oğlumun babasının iştirak nafakası ile 100 bin liralık tazminat ödemesi gerekmektedir. K.K.'nin ağır kusurlu eylem ve davranışlar sergileyerek zaten yerine getirmediği eş sorumlulukları sebebiyle tazminatın ödenmesini ve boşanmamızı talep ediyorum. Anneme âşık olan bir adamla evlilik birliği sürdürmem imkânsız bir hal aldı'' ifadelerini kullandı.

istanbul damat kaynanasına aşık oldu boşanma davası açtı