Bir Günde Üç Polis İntiharı

TAKİP ET

Son bir haftada 6, bir gün içinde 3 polis memuru yaşamına son verdi.

 Meclis'te yıllardır verilen soru ve araştırma önergelerine karşılık bir arpa boyu yol alınamayan ve AKP'nin konuşulmasını istemediği polis intiharları sürekli olarak artmaya devam ediyor.  Basının sessiz, yetkilerin ise görmezden geldiği bu acı durumu kimse çözmeye yanaşmıyor.

Bir haftada 6, bir gün içinde 3 polis memuru intihar etti. Bir gün içinde intihar eden  Hakan Acat, Ferdane Geçgel ve Yunus Turgut'un intihar sebepleri bilinmiyor.

Yunus Turgut

Burdur Yeşilova İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 3 yıllık polis memuru Yunus T., evinde ölü bulundu. Yunus T.,'nin intihar ettiği belirtildi.

Yeşilova merkez Değirmen Mahallesi'nde yaşayan polis memuru Yunus T.,'ye ulaşamayan ailesi, arkadaşlarına haber verdi. Dün akşam saatlerinde eve gelen arkadaşları Yunus T.'nin cansız bedeniyle karşılaştı.

Beylik tabancayla intihar ettiği iddia edilen Yunus T.'nin cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Yunus T.'nin cenazesinin memleketi Muğla'da toprağa verileceği öğrenildi.

Ferdane Geçgel

Ankara'da görev yapan ve 21. dönem Arnavutköy Pomem mezunu olan Ferdane Geçgel'in de bilinmeyen bir nedenle dün gece 23.00 sularında yaşamına son verdiği öğrenildi.

Hakan Acat

Antalya'da 15 yıllık polis memuru Hakan Acat, emniyet binasının 4'üncü katında, başına dayadığı tabancasını ateşleyerek yaşamına son verdi.

Silah sesini duyan mesai arkadaşları, hemen Hakan Acat’ın yanına gitti.

Kanlar içinde yerde yatan Hakan Acat için hemen sağlık ekiplerine haber verildi.

İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı Hakan Acat’ı ambulansla Serik Devlet Hastanesi’ne götürdü. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Hakan Acat, polis eskortu eşliğinde Antalya’daki özel sağlık kuruluşuna sevk edildi.

Ameliyata alınan Hakan Acat, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hakan Acat’ın cansız bedeni, adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Hakan Acat’ın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilirken, yapılacak otopsinin ardından cenazesinin Burdur’un Bucak ilçesinde defnedileceği öğrenildi.

polis intihar yunus turgut burdur ankara antalya memur ferdane geçgel hakan acat meclis akp medya basın