Bir Kadın, Akşener'e 'Mansur Yavaş'ı Aday Yapın' Diye Ağlayarak Sarıldı

TAKİP ET

Bir kadın, İstanbul Eyüpsultan'da esnafları ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e "Mansur Yavaş'ı aday yapın" diye ağlayarak sarıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaretinin ardından Bakırköy'de esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi.

Medyascope'un aktardığına göre bir fırını ziyaret ederek dükkan sahibine işlerinin nasıl olduğunu soran Akşener, tam dükkandan çıktığı sırada bir kadın tarafından durduruldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ellerine sarılan vatandaş, Akşener'e "Başkanım bir ricam var. Size yalvarıyorum: Gerekirse ayaklarınıza kapanayım, altılı masadan kazanacak cumhurbaşkanı adayını çıkarın! Başbakanımız sizsiniz, biz halk olarak cumhurbaşkanı olarak Mansur Bey'i istiyoruz. Başkanım size yalvarıyorum, kazanmayacak insanı sakın kabul etmeyin. Sakın bizi bir daha bu kuyunun içine atmayın. Umudumuz sizsiniz, size yalvarıyorum başkanım, ben size çok güveniyorum" diye ağlayarak sarıldı. Kadını bağrına basan Akşener, vatandaşın sözleri üzerine etrafına duyarak "Bak duydu herkes" dedi.

bir kadın meral akşener iyi parti mansur yavaş aday yapın diye ağlayarak sarıldı bizi bu kuyunun içine daha atmayın yalvarıyorum kazanamayacak adayı çıkarmayın altılı masa