Bir Kadın, Polis Merkezi Önünde Katledildi

TAKİP ET

İstanbul'da gözaltındaki bir şüphelinin talimatı üzerine polis merkezi önünde bekleyen kadın öldürüldü.

23 Haziran'da Kağıthane'de meydana gelen olayda Sinan A. ile yabancı uyruklu Yusuf C. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar polis merkezine götürüldü. Yakınlarının polis merkezine götürüldüğünü öğrenen aileler, Sinan A. ve Yusuf C.'yi beklemek üzere polis merkezinin önünde beklemeye başladı.

O sırada silahlı 4 kişi, polis merkezi önünde bekleyen Yusuf C.'nin ailesine ateş etti. Kurşunların hedefi olan Yusuf C.'nin annesi Mukadder Zyrek (57) ve aynı aileden Ahmed El Havle yaralandı. Merminin atardamarına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan Mukadder Zyrek, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. 

Talimatı Sinana A. Vermiş

Aileye ateş açılması talimatını kavganın taraflarından Sinan A.'nın gözaltında verdiği öğrenildi. Gözaltında olduğu sırada arkadaşlarına ulaşarak saldırı talimatı veren Sinan A.'nın talimat verdiği Halil Y., Sercan S., Emre Ç., Erkan D., Abdullah P., Hakan Y., Selim D. ve Ünal A. yakalanarak Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Şüphelilerden, Halil Y., Sercan S. ve Erkan D.'nin 14, Hakan Y. ve Selim D.'nin 4, Abdullah P.'nin 16, Emre Ç.'nin 2, Ünal A.'nın ise 9 suç kaydı bulunduğu, suç makinesi şüphelilerin adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

kağıthane polis merkezi gözaltı sinan yusuf kadın öldürüldü