Bir Kadın Rehin Alındığını Söyleyerek Camdan Atladı

TAKİP ET

Antalya'da kendini camdan aşağı bırakan kadın, rehin alındığını ve kurtulmak için atladığını söyledi.

Dün saat 17.30 sıralarında Antalya'da yaşayan N.E. isimli genç bir kadın pencereye çıkarak yardım çığlıkları atmaya başladı. N.E.'nin çığlıklarını duyan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri geldi. N.E., polislerin ve vatandaşların önünde kendisini camdan aşağı attı.

İlk olarak park halindeki otomobilin üzerine, daha sonra ise beton zemine düşerek yaralanan 19 yaşındaki genç kadın sağlık ekiplerini beklerken, "Yardım edin kaçırıldım. Beni kaçırıp rehin aldılar, İran’dan geldiler. Bunlar örgüt. Beni satmaya çalıştılar. Hayatım boyunca böyle şeyler hep başıma geldi. Olayın bu kadar ciddi olduğunun farkına varamamıştım. Kamerayla görüntüleri alınıp aileleriyle tehdit ettiler. Ben bunları hak etmedim. Çocukluğumdan bu yana eziyet çekiyorum. Demek ki kadınlar bazı şeyleri düşünüyor ama susuyor. Her şeyi öğrendim. Kızlar korkuyor ve olay çok ciddi. Ölsem daha iyiydi. Ben onunla beraber olmak istemedim” şeklinde sözler söyledi.

Polis Olduklarına İnanmadı

N.E.'nin pencereden atladığını gören Yılmaz Aktaş, "Kendinin burada alıkonulduğunu söylüyordu. Yukarıdan, kendisini rehin alan şahısların pasaportunu attı. Çok ısrar ettik. Polisler geldi, onların polis olduğuna inanmadı. Korktuğundan atladı sanırım. Kendisine işkence yapıldığını söyledi. Önce arabanın üstüne düştü, sonrasında ise yere düştü" dedi.

 

antalya gülllük kendini camdan aşağı attı rehin kadın