Bir Karganın Akaryakıt İstasyonuna Attığı İki İnsan Parmağı Cinayet İhtimalini Ortaya Çıkarttı

TAKİP ET

İstanbul'da bir karga taşıdığı iki insan parmağını akaryakıt istasyonuna attı. Gerçekleşen bu esrarengiz olay cinayet ihtimalini ortaya çıkarttı.

Geçtiğimiz hafta İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'ne ait olan akaryakıt istasyonuna, bir karga insana ait olduğu tespit edilen iki ayak parmağı bıraktı. 

Yaşanan olay sonrasında akaryakıt istasyonunda çalışan güvenlik görevlisinin ihbarı üzerine olay yerine gelen ekiplerin yaptığı incelemelerin ardından parmaklar, parmak izi ve DNA analizi için Adli Tıp’a götürüldü.

Parmaklar Düzgün Bir Şekilde Neşter İle Kesilmiş 

Adli Tıp Kurumu’nda yapılan ön otopside, aynı ayağa ait olduğu düşünülen iki kesik parmağın düzgün şekilde kesildiği belirtildi.

Otopsinin ayrıntılarında, kesici aletin neşter olma ihtimali üzerinde duruldu. Buna dayanarak, bulunan parmakların bir hastanede cerrahi müdahale sonucu kesilmiş olma ihtimali ortaya çıktı.

Cinayet Olma İhtimali de Söz Konusu

Polis, Eyüpsultan ve Fatih bölgesindeki hastaneler başta olmak üzere tüm hastanelerde ayak parmağı kesilmiş hasta olup olmadığını araştırma çalışmalarına başladı.

Aynı zamanda polis, karganın getirdiği kesik parmakların, cinayete kurban gitmiş birine ait olma ihtimali üzerine de çalışma başlatıldı. Ancak çevrede yapılan araştırmada, cinayetle ilgili her hangi bir bulguya ulaşılamadı.

karga cinayet kesik parmak insan parmağı akaryakıt istasyonu istanbul eyüpsultan ibb